søndag, marts 07, 2010

Gave og gevinst / A gift and a prize-For nylig var jeg i en genbrugsforretning i byen og forelskede mig i denne stol. Jeg må have snakket meget om den, for lige pludselig kom min mand bærende med den ind ad dören, som en gave til mig. Nu skal jeg bare finde ud af hvor den skal stå. Og for lidt siden deltog jeg i en konkurrence på Stickfrossas blog og vandt denne lille, söde strikketaske. Nogen gange er jeg bare så heldig!

-Recently I visited a recycle shop in town and fell in love with this chair. I must have talked about it a lot, since my husband suddenly came in the door carrying it in his arms, as a gift for me. Now I just have to figure out where to put it. And a while ago I participated in a blog contest on Stickfrossa´s blog and won this cute, little knitting bag. Sometimes I am just so lucky!9 kommentarer:

Irene sagde ...

Hvor er det en fin gyngestol! Der skal lige et par fine puder i, så bli´r den god at sidde og strikke i:-)

Helle : sagde ...

Ja jeg siger som Irene, lidt hynder i så er det jo den perfekte strikkestol. Hvor ville jeg også gerne have sådan en, men det er jo lige det med pladsen !

Anne F sagde ...

Ja den er da rigtig sød den stol. Tillykke med den.

Eg sagde ...

Sikke en dejlig stol, en rigtig strikke stol. Eller en mormor hyggestol, når den lille skal vugges i søvn.

Lea sagde ...

Jeg mener du må være ved at blive Rigtigt voksen.

Joan B. sagde ...

Sikke dog en rar mand du har. Den stol skal du nok blive glad for, jeg har en der ligner i kolonihaven og man sidder rigtig godt.

Liselotte sagde ...

Uha, det kunne godt blive en yndlingsplet, den stol. Sikke en sød mand, du har dig der, Frida :-)

Sylvia sagde ...

Tenk at deg var deg, Frida, som vant inne på Stickfrossas blogg. Du er heldig!
Og enda heldigere var du når din mann kom hjem med denne flotte stolen!! Når du blir lei av den, vil jeg overta. jeg har nemlig et saueskinn som passer utmerket oppi den........hygg deg!

Unknown sagde ...

Sikken dog en dejlig .... mand du har ;-) Og jeg forstår din betagelse af stolen - den er dejlig smuk og rustik!

Rart med en lille strikketaske.

KH Siffe