søndag, februar 28, 2010

WIP status
-I öjeblikket arbejder jeg på tre projekter, hvilket egentlig er for meget, det passer mig bedst med to ad gangen. Alligevel klör jeg på, et af dem må jo blive færdigt på et tidspunkt, ikke? Der er de mönstrede lårhöje strömper til datteren, den mönstrede sweater til sönnen, og den stribede restesweater til min bror. Det går jo sådan set rigtig godt fremad, selvom det ikke ser ud af så meget når det drejer sig om så mange ting.

-At the moment I´m working on three projects, which actually is too much, it suits me better when there are two projects in the works. Still, I´m chugging along, one of them has to be finished at some point, right? There´s the thigh-high patterned socks for my daughter, the patterned sweater for my son, and the striped leftoversweater for my brother. It´s all progressing fine, it´s just not that visible when there are so many things.


5 kommentarer:

Betina Olesen sagde ...

Ja, det er da nogen ting du har gang , men pludelig er det jo færdigt. Er helt vild med de lange strømper du har gang i... de er sørme flotte..

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Det er da helt vildt, hvad du når.
Hvor ser de lange strømper bare ud til at blive flotte !

KH Tina

Karin Grøn sagde ...

Det er bare flotte ting du når. Håber du ser at dit mønster til hue nu hedder Fridahue i vores familie og min søn, der altid har det supervarmt er særdeles glad for den model. Jeg har strikket den med 20 m mere rundt og alligevel sidder den meget tæt, men det bevirker så at varmen faktisk kommer ud selvom den også lune og så er han helt vild med at den kan rulles op og ned f.eks. i nakken så han ikke får sne ind når han cykler..

Sylvia sagde ...

Noen ganger bare MÅ man ha flere strikketøy på èn gang. jeg har også 2 nå, men det lurer seg alltids inn fler underveis!
De lange strømper blir lekre!!

randi K design sagde ...

Så nydelige strømper!

Ja jeg holder selv på å rydde i strikke kurven. Har fått festet litt tråder, og avsluttet et par arbeid i dag...det var så fint ute i hagen i solen.