mandag, februar 01, 2010

Et pragtfuldt resultat / A wonderful achievement-De islandske håndbolddrenge har gjort det igen. Denne gang fik de bronsmedaljen på EM i Wien. Et vigtigt indslag af glæde i samfundet i denne tid af enorme ekonomiske og politiske problemer. Tak og til lykke, drenge!

-The icelandic men´s national team in handball did it again. This time they got the bronze medal at the European Championships i Wien (silver medal at the Olympic Games i Peking 2008). A very important joyous event for our country in these times of enormous economical and political problems. Thanks and congratulations boys!


9 kommentarer:

christunte sagde ...

Tillykke! Flot gået...

Eva sagde ...

Tillykke. De var bare så seje. Nordiske kæmper.

Anonym sagde ...

Det var flot håndbold Tillykke med bronzen :-D

Taxastrikkeren sagde ...

Det var nemlig skidegodt - undskyld mit franske - men når nu danskerne ikke rigtig slog til, så er det skønt at der er et andet nordisk land der tog medaljer. Imponerende, for der er jo ikke flere millioner islændinge at vælge imellem til at stille hold.
Tillykke!

Mette G. sagde ...

Stort tillykke med medaljen. Jeg heppede på dem - alt hvad jeg kunne. SÅ godt gået af dem ;-)

Kludemutter sagde ...

Dejligt der skete noget godt på Island ;)

Tillykke med bronche medaljen.
Yt

marit sagde ...

Gratulerer med bronsen! Joda, jeg VET dere slo Norge;-), men det går an å tape for et bedre lag! Det hadde vært verre å tape for Danmark og Sverige...hehe

Gittemay sagde ...

De spillede også rigtig godt, så det var meget velfortjent :-)

KH Gittemay

Sascha sagde ...

Pisse fantastisk! Næste år deler vi en omgang guld ;-)

P.s. Jep, Cobbelstone er i strømpegarn. Brugte to tråde Opal, en ensfarvet og en multifarvet, og det passer fint med strikkefastheden.