lørdag, september 19, 2009

Projekt status


-Kjolen er næsten færdig, mangler lige en hæklet kant i ærmegabene og så er der nogle få ender der skal hæftes, så vask og blokning. Og så er jeg lige begyndt på sok nr 2 i et par der skal blive julegave. Næst for tur står en bestilling fra ældste datteren, hun vil gerne have en strikket poncho, fint nok, men den skal være sort! Og jeg kan ikke med ærlighed sige at jeg kan lide at strikke i sort, men hvad gör man ikke for sine börn?

-The dress is almost done, just needs a crocheted edging at the armholes and then there are a few ends that need weaving in, and lastly wash and blocking. And I have just started sock nr 2 for a pair which will be a christmas gift. Next up is an order from my oldest daughter, she would like a knitted poncho, that´s fine, but it should be black! I can´t honestly say that I´m thrilled about knitting in black, but what don´t we do for our children?

7 kommentarer:

Eva S sagde ...

Klänningen är jättefin.

Ulla sagde ...

Mægtig fin kjole, jeg håber modtageren bliver glad.

Tineke sagde ...

Sikke en smuk kjole! Og ja, hvad gør man ikke for sin børn, jeg har lige strikket en død fisk :) (fiskehat)

Birthe sagde ...

Super sød kjole :-)God søndag

nynne sagde ...

Flot , flot kjole - det der med julegaver syntes jeg er så sejt gået. Jeg går normalt først i gang langt hene december, og må så strikke dag og nat, for at nå det.

Gitte sagde ...

Hvor er den bare smuk, den kjole!

Hygge-Strik sagde ...

Den blev rigtig god den kjole. Held og lykke med det sorte garn, det er så flot, men du har ret, det er ikke sjovt at strikke i.