tirsdag, juli 08, 2008

En lille strikkeopdatering / A little knitting update

-Jeg har ikke strikket meget på det sidste, både har jeg jo haft travlt med oprydningen og så har jeg bare ikke ret meget lyst til at strikke lige nu! Men, det kommer igen, det ved jeg af erfaring.
-I haven´t been knitting much lately, been busy with the destashing and then I haven´t been feeling the urge so much either! But, I know from experience that it will return.

-Mine strömper er færdige, de förste nogensinde jeg har beholdt til mig selv! Og de er bare så gode. Strikkede af Austermann Step på pinde 2,5mm.


-My socks are done, the first ever that I´ve kept for myself! And they are just so lovely. Knitted with Austermann Step on needles US1.-Min jakke har nu en færdig ryg og et færdigt forstykke. Den startede som en Lindebo-jakke, men bliver med hver session mere en Lindebo inspireret én, da jeg hele tiden ændrer noget i.f.t. opskriften. Jeg begynder nu at tro at den faktisk bliver færdig en dag!

-My jacket now has a finished back and one front. It started out as a Lindebo-jacket, but with each session it becomes more of a Lindebo inspired one, since I´m all the time altering something from the pattern. I´m actually starting to believe it will be finished one day!

-Og så har jeg begyndt på et halstörklæde, helt lige ud af landevejen, retstrik med löftede masker. Jeg strikker af garnet jeg havde tilovers efter min Forecast sweater, der så blev stjålet fra mig på et hotel i Dublin.
-And I´ve started a scarf, just simple and straightforward garter with lifted stitches. I´m knitting with the yarn I had left after my Forecast sweater, which then was stolen from me in a hotel in Dublin.
-Og så har jeg fået en gave fra min veninde, en helt speciel én. Men, man må jo spare på blog-fodder, ikke? Så billeder af den i morgen.
-And I got a gift from my friend, a really special one. But, one has to save the blog-fodder, right? So photos of that tomorrow.

7 kommentarer:

Lea sagde ...

Flittig som altid, selvom du ikke strikke så meget for tiden.
Dejlige glade farver du bruger, lige som dig selv.

Sascha sagde ...

Hvor ser det hele altså bare godt ud. Blir helt glad af dine farver :-)

Jette sagde ...

Den Lindebo ser ud til at tage lang tid, så er det dog trods alt hurtigere med et par sokker, selvom det ikke er det mest spændende...

IF Stjernen sagde ...

Den jakke bliver bare så flot!

Helle : sagde ...

Hej Frida, det er ikke så tit jeg har fået skrevet hos dig. Men denne jakke kunne jge ikke stå for, sikke nogle dejlige farver. Hvor er de blevet flotte dine strømper.

Karen S, Lykkefanten sagde ...

Har du virkelig ikke beholdt sokker før nu? SÅ er det da på tide ;) Nyd dem!
Wip'erne ser spændende ud!

KH Karen S

HANNE sagde ...

Den bliver smuk og harmonisk i farverne, din Lindebo jakke. Jeg er spændt på at se den færdig:)
God sommer til jer deroppe :)