søndag, juni 01, 2008

Weekend update, nu i juni/ now in june!-Vanda´s sweater er nu helt færdig, foruden broderiet på brystet. Jeg overvejer stadig hvad jeg skal göre. Den er större og tykkere end den tröje hun fik forleden, så den bliver lagt væk en stund og så får hun den til sin födselsdag sidst i august. Den er strikket på pind 4,5mm af en tråd Rowan 4-ply og en tråd Admiral bambus strömpegarn, er dejlig blöd og rigtig fin synes jeg.

-Vanda´s sweater is all done, apart from the embroidery on the chest. I´m still contemplating what to do with that. It´s bigger and thicker than the sweater she got recently, so it will be laid aside for a while and she´ll get it for her birthday late august. It´s knitted on needles US7 with one strand Rowan 4-ply and one strand Admiral bambus sockyarn, and it´s really soft and pretty I think.

-Nu arbejder jeg på to ting. PIF gave nr 2 er næsten færdig og så har jeg startet op en ny "ting" til mig selv. Jeg strikker i Colinette Giotto båndgarn, med kanter i en smuk brun silk-bouclé. Jeg kalder det en "ting" da jeg ikke kender garnet og synes ikke jeg kan forudse hvor langt garnet vil række. Så jeg er startet på en top-down raglan der först bliver til en tröje, hvis der er mere garn bliver det måske en tunika eller ligefrem en kjole.
-I´m now working on two things. PIF gift nr 2 is almost done and I have started a new "thing" for myself. I´m knitting with Colinette Giotto ribbon yarn with edgings out of a pretty brown silk-bouclé. I´m calling it a "thing" since I don´t know this yarn and don´t feel I can estimate how long it will last. So I started a top-down raglan which first will become a sweater, if there´s more yarn it will become a tunica or maybe even a dress.

8 kommentarer:

Eg sagde ...

Nøj..hvor den er blevet flot, så kan bedste barnet dit, blive flot. Jeg synes ikke at den behøver noget påsat - den er flot i sig selv.

Erna, Lgk.

Kludemutter sagde ...

Ej, hvor er der flot. Alle de snogninger, puha......

Jette sagde ...

Sikke en flot trøje og meget smukt mønster...

Lene Sophie sagde ...

Hvor er den blevet flot, sikken et arbejde. Dit barnebarn er godt nok heldig at have dig.

Anonym sagde ...

Neej, hvor er den fin!

Jane Birke Nielsen sagde ...

Så sød en trøje Vanda får.
Jeg er meget spændt på at se hvad der kommer ud af dit Colinette båndgarn, men er helt sikker på at den blir flot uanset om det blir en trøje, tunika eller kjole.

damsgaarden sagde ...

Den lille trøje bliver Vanda helt sikkert glad for, den er fin.

Unknown sagde ...

Nej hvor en dejlig trøje - lækker farve. Jeg glæder mig til at se din 'ting' når den bliver færdig ;-)
KH Siffe