fredag, april 14, 2006

4 down, 1 to go.

-I går var en stor dag her hos os. Lille pigen blev konfirmeret og vi havde 60 gæster til fest. Vow, var vi trætte i aftes, men glade og tilfreds, og pigen selv var helt oppe i skyerne. Hun var så det fjerde barn der er blevet konfirmeret, nu er der bare den yngste igen.
-Yesterday was a big day here at our house. Our little girl was confirmated and we had 60 guests for dinner. Oh my, how tired we were last night, but also happy and content, and the girl herself was in seventh heaven. She was the fourth child to be confirmated, now only the youngest remains.
-Her er hun så i sin fine kjole, lige som en rigtig prinsesse, smager her på noget fra festbordet. Flere billeder senere når de har alle blevet sorteret.
-Here she is in her pretty dress, like regular princess, tasting something from the table. More pictures later when they have all been sorted through.

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

oj oj så fin flickan är, vilken flott klänning

Anonym sagde ...

Kære Frida,
Tillykke med datteren - og sikke en smuk kjole! Og usædvanligt at den ikke er hvid (som de er mest i DK). Har konfirmationskjoler alle farver i Island?
:-) Britt

Hannestrik sagde ...

Kære Frida.
Tillykke med din datter hvor er det en flot kjole hun har på. Ja og en flot pige. Vi er jo vant til at konfirmationskjolen er hvid her i Danmark.
Hilsen Hanne H.

Anonym sagde ...

Hej Frida.
Tillykke med datterens konfirmation. Ja, det er helt anderledes end hos os - her ligner pigerne ofte unge brude, synes jeg. Det er noget af en flot aftenrobe, dit datter har på.
Mange hilsner Anne-Mette

Anonym sagde ...

så söt din dotter är i sin klänning. Hoppas att allt gick bra med konfirmationen

zeusstrik sagde ...

tillykke med datteren!!! Hun ser yndig ud i sin festkjole. Det er altid dejligt når så store familiebegivenheder går godt og alle er glade og veltilfredse bagefter!!
kh hanne

Thalez sagde ...

Congratulations!