søndag, november 27, 2005

Sjalet er helt færdigt!


Sjalen til min mor er nu helt færdig, og jeg er meget tilfreds, den blev lige så skön som jeg havde håbet.

Her ligger den til blokning, den er blevet 1,80 m bred överst og 1 m lang fra top og ned til spidsen.

Her er så en detalje fra mönsteret, opskriften kommer herfra (se under 9/8). Den er strikket på pinde str 5,5 med to tråde, en af hver sort garn. Jeg har brugt Nikolaj-garn, 55% lammeuld / 35% silke / 10% alpaca og Madil kid seta, 70% super kid mohair / 30% silke. Nikolaj-garnet havde jeg i to farver og Madilen i tre farver. Jeg har så strikket den inderste del, den med V mönsteret i den lysere farve af Nikolaj-garnet og den mörkeste af Madilen, den næste bort er strikket i den mörkere farve af Nikolaj og den mellemste af Madilen og den yderste bort er strikket i den mörkere Nikolajen og den lyseste af Madilen.

Her er det så min mindste dreng der står modell med bedstemors sjal. Det er meget let, meget blödt, og simpelthen bare lækkert. Jeg har meget af det samme garn og nu har jeg mest lyst til at strikke et lignende til mig selv. Måske gör jeg det, men ikke för efter julen.

3 kommentarer:

Christa sagde ...

Hej Frida!
Hvor er det dog et smukt sjal både mønster og farve.
Hyggelig hilsen Christa

Helle C sagde ...

Hej Frida
hvor er det nogle nydelig ting du har fået lavet til julegaver og det sjal er bare blevet flot...

Knus fra Helle

Anonym sagde ...

Hej Frida

Tusind tak for et kig på din blog. Det er nogle helt vildt fine ting, du får lavet, og så endda så mange. Det bliver ikke sidste gang, at jeg lægger vejen forbi,

Knus fra Marianne Skriver