torsdag, oktober 18, 2012

En super handel / A super good deal

- Helvig (se hende HER), ville rigtig gerne strikke denne, men var bange for ikke at kunne forstå den færöske tekst. Så hun har bestilt fra webshoppen, betalt, og så fået dem til at sende pakken til mig. Jeg har efterfölgende oversat opskriften til dansk og sendt til hende, men hun vil at jeg beholder garnet og den originale opskrift. Så nu skal der strikkes en færösk tröje her i huset. Da jeg hverken kender garnet eller deres opskrifter fra för vil jeg strikke direkte efter opskriften, selvom jeg er sikker på den bliver for lille til mig. Den må så blive en julegave og så må jeg lave justeringer efterfölgende og så strikke den igen til mig selv. - Helvig (see her HERE) really wanted to knit this, but she was afraid that she wouldn´t understand the faroese text. So she ordered the kit, payed for it and got them to send it to me. Then I translated it to danish and sent it to her, but she wanted me to keep the yarn and the original pattern. So now I´ll be knitting a faroese sweater. Since I don´t know neither the yarn or their patterns I´m going to knit straight from the pattern, even if I know it will be too small for me. It will have to become a christmas gift and then I´ll have to make adjustments and use some other yarn to make it again for myself.

6 kommentarer:

Eg sagde ...

ja. det kan man da kalde en god handel... så kan jeg glæde mig til at se den færdig

Gitte K sagde ...

Hvor er den fin, bliver den strikket i letloopi? Hvor må det være skønt at få sådan en uventet gave.

christunte sagde ...

Fantastisk! Dejlig gave at få.

Jette sagde ...

Det skulle jo være godt garn, og den minder meget om den bluse hun har på i Forbrydelsen, den kunne jeg godt finde på at lave engang.

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Og jeg siger mange mange tak for opskriften...glæder mig til at strikke den og til at se din strikket.;-)

Fuglemamma sagde ...

For en utmerket måte å bytte varer og tjenester på. Det høres lurt ut å bli kjent med garnet og oppskriften først, og så tilpasse den etterpå. I alle fall når man har sånn fart på pinnene som du har.

Og takk for kommentaren i bloggen min om Lille-Lerke:-)