søndag, februar 08, 2009

WIP´s og Vanda / WIP´s and Vanda

-Ikke så meget igen på tröjen. Der er nogle få ender der skal hæftes og så skal forkanten klippes op, kanter strikkes på, den klippede kant skal trimmes og så er der et lynlås der skal sys i.
-Not so much left on the sweater. A few ends have to be woven in and then the front has to be steeked, edgings have to be knit, the steed will be trimmed and a zipper sewn in.


-Og så er jeg begyndt på et hæklet tæppe i dobbelt entrådet islandsk uld, hæklet på nål 4mm. Jeg er næsten færdig med anden strimmel, der skal i hvert fald være fem, måske seks, så der er langt igen. Og nu er min gigt begyndt at protestere, så der må tages en pause fra hæklingen.

-And I started a crocheted blanket in double one-ply icelandic wool, on hook 4mm. I´m almost done with the second strip and there´s going to be five or maybe six, so there´s a long way to go. And now my arthritis is starting to protest, so I´ll have to take a bread from crocheting.


-Og her bevis på at man kan godt se tegnefilm med solbriller på!-And here´s proof that you can watch cartoons with sunglasses!

5 kommentarer:

Helle sagde ...

Hun er BARE skøn Frida og solbrillerne klæder hende --GG
Flot trøje du har fået lavet --Er lidt varm på de farver
Knus Helle

nynne sagde ...

Rigtig dejlig trøje du der har begået - og dejligt billede af "lille-pigen"

Karin Grøn sagde ...

Hej Frida
Den er altså bare fin den trøje- var det til svigersønnen?- nå men fin er den i hvert fald. Spændende projekt med det hæklede tæppe. Glæder mig til at se resultatet. Herligt foto af den tegneseriekiggende pige. Hun længes vel efter sommer. Så kan hun jo gøre lidt til det selv ved at tage solbriller på - god ide- bør overvejes.

Pernille sagde ...

Trøjen er super flot, og det er et spændende tæppeprojekt. Jeg er sikker på, at det bliver dejligt når nu det er hæklet i uld. Den lille prinsesse med solbrillerne er da bare for skøn! :o)

Eva S sagde ...

Oj vad du hinnr med mycket! Och Vanda är bara jättesöt!