tirsdag, februar 17, 2009

FO!


-Så blev svigersönnens tröje langt om længe færdig. Det tager nu længre tid når man laver tingene ud af hovedet end når man har en opskrift at stötte sig til. Jeg startede med en Louisa Harding opskrift, men den passede altså slet ikke til garnet, så jeg måtte starte op igen og bare göre som det passede mig. Jeg synes nu det er lykkedes ret godt.


-And my son-in-law´s sweater is done. It takes longer when you´re winging things than when you have a pattern to help you out. I started with a Louisa Harding pattern, but it didn´t fit the yarn at all, so I just had to start over and just do as I pleased. I think I did pretty good.
-Jeg har strikket på pind 5mm med dobbelt garn, 1 tråd islandsk pladegarn og så er det mörkebrune totrådet færösk Navia og de andre farver er NewZealandsk lammeuld. Efter vask er det rigtig blödt og fint, håber han kan lide den. Forhåbningsvis kommer der billeder af den med indhold senere.-I´ve knitted with needles US8 with double yarn, 1 strand icelandic unspun and then the darkbrown is faroese twoply wool and the other colours are NewZealand lambswool. After wash it´s really soft and lovely, I hope he likes it. Hopefully photos of him wearing it later.
-Jeg har for förste gang klippet op uden brug af symaskine, og det gik da meget godt. Dette garn er meget "klistret", så det hæfter så at sige sig selv. Her ses opklipningskanten, hvor jeg kun har fæstnet den til med heksesting. Jeg har naturligvis först lavet en pröve, og den trævlede ikke op selvom jeg brugte kræfter til at trække i kanten, så jeg er rimelig sikker på det går.

-I´ve cut a steek for the first time without the help of a sewing machine, and it went very well. This yarn is very "sticky", so the ends fasten themselves. Here the cut edge, where I´ve only fastened it with some crossover (don´t know the right english term) stitches. Of course I first made a swatch, and it didn´t unravel even if I applied force to it, so I´m fairly confident that this will be allright.

16 kommentarer:

Birthe P sagde ...

Hvor er det en skøn trøje! Flot arbejde.

Irene sagde ...

Det er blevet en flot herresweater!

nynne sagde ...

FLOT og meget anvendelig ser den ud

Harpa Jónsdóttir sagde ...

Glæsilegt!

Anonym sagde ...

Sikke en flot sweater - den ser rigtig lækker ud. Den bliver han sikkert glad for :-)

Karin Grøn sagde ...

Dejligt for dig at den blev færdig. Håber den passer ham godt. Det er en fin trøje og lækkert med lynlåsen. Det er bare rart at have i en trøje fremfor knapper.

Lea Poulsen sagde ...

Dejligt at du tør strikke uden opskrift, flot trøje.

Made By Dorthe sagde ...

Nøj hvor er den flot, jeg kan rigtig godt lide farverne.
Super at du kastede dig ud i det der med at klippe og, det har jeg ikke selv prøvet endnu, turde ikke ved min drengetrøje med dødningehoveder...
Hav en dejlig dag.
Knus fra
Dorthe

Kludemutter sagde ...

Skøn trøje, du er modig.
Har kun prøvet at klippe i en trøje 1 gang, og det var med bævende hjerte ;)
Yt.

Bente T sagde ...

Det er en rigtig flot trøje, den bliver han sikkert meget glad for og selve tanken at du selv har designet den, gør den nok ikke dårligere, snarere tvært imod.
Det er bare godt gået!! "klapklap"

JetteM sagde ...

Sikke en flot trøje. Dejligt at se noget smart strikket til en mand. Det er der ikke så meget af. Den må han da blive glad for

kh Jette m

Jane Birke Nielsen sagde ...

Hvor er den trøje dog vidundelig!
Meget meget flotte farver og jeg er overbevist om at svigersønnen kommer til at elske sin nye trøje:-)

Amelie sagde ...

En dejlig troeje, som er strikket i smukke farver.
Amelie

Marianne sagde ...

Hvor er den skøn - din svigersøn er heldig. Jeg tror den kommer til at hænge på ham hele døgnet. Og som du skriver det tager længer tid når man ikke har en opskrift at støtte sig til. men dit resultat er uovertruffen godt :-)

LenaL sagde ...

Jättesnygg! Tänk att det fungerar att klippa utan att först sy på maskin, det hade jag aldrig trott skulle fungera. Fast så gjordes det naturligtvis förr, innan symaskinerna kom i allmänt bruk.

Ha det så jättegott!

Anonym sagde ...

design your cloth online here

http://asliknowledge.blogspot.com