søndag, februar 08, 2009

Flere håndlavede julegaver / More handmade christmas gifts-Her er flere håndlavede ting jeg fik af min mor til jul. En lille kurv/taske til strikkegrej, en nålebog, et strikkepindeetui og to nålepuder, en til at stå på bord og en anden der kan sættes på fingeret som en ring.

-Here are more handmade things I got from my mother for christmas. A little basket/bag for knitting related stuff, a needle book, a needlecase and two pincushions, one for standing on a table and another for having on your finger like a ring.
-Nærmere på nålepuderne og indersiden af nålebogen.


-Closeup of the pincushions and the inside of the needlebook.
-Indersiden af strikkepindeholderen.-The inside of the knitting needle case.-Der var også denne söde kurv/pose. Den er indtil nu blevet brugt på madbordet til æg, bröd, kiks og andet. Men, jeg tror nu jeg hugger den til mit strikkebord, den er jo perfekt til et lille projekt, som strömper eller en hue. Brochen er så söd, måske fjerner jeg den og sætter den på min frakke i stedet for.
-There was also this cute basket/bag. It´s been used on the dinner table for eggs, bread, biscuits and other stuff. But, I think I will move it to my knitting table, it´s perfect for a small project like socks or a hat. The pin is so cute, I might remove it and put it on my jacket instead.

8 kommentarer:

Helle : sagde ...

Sikke da nogle dejlige ting din mor har lavet, hvor er det skønt med hjemmelavede ting, lige som man påskynder det lidt mere :-)

Angelikas quilts and knits sagde ...

Det er nogle dejlige ting din mor laver :-)

Nina F sagde ...

Det er nogle flotte og rigtig gode ting din mor har lavet til dig. Hvor er du heldig.
Hilsen Nina

Amelie sagde ...

Dejlige ting din mor har foraeret dig. Jeg har selv lavet mig en lille haandarbejdsmappe, som jeg flitigt bruger. Saa jeg taenker at du ogsaa er glad for dine.
Sweateren nedenfor har koenne farver. Sikke meget du har lavet!
Hilsen Amelie

Eva S sagde ...

Jag har en utmaning till dig på min blogg!
Kram
Eva i Lund

Marianne sagde ...

Sikke en Mor du har - nu ved jeg da hvor du har din kreative åre fra :-)

Kludemutter sagde ...

Dejlige og fine ting du der har fået af din mor.
Så er det ikke fra fremmede du har det ;)
Yt.

Anonym sagde ...

Så søte tasker du fikk til jul, Frida!
Og trøyen du har strikket er flott!!! Jeg hekler også nå, det har ligget stille i en uke nå, pga andre ting, men i kveld har det vært hekling og rødvin...Atsjo!