tirsdag, december 23, 2008

Söskendehygge / Sibling cozying

-Ældste sön har drömme om en karriere som og arbejder lige nu på diverse projekter i den retning for at sende med sin ansögning til en internationel filmskole. Det er nu blevet tradition at hans julegave til familien er en lille film som han laver sammen med sine söskende. Her er han sammen med lillesöster optaget med kostumesyning.

-Oldest son has aspirations for a carreer in filmmaking and is now working on various projects of that nature which he will send together with his application to an international filmschool. It has now become a tradition that his christmas gift to the family is a little film he makes together with his siblings. Here he is with his little sister all busy with costume sewing.

7 kommentarer:

Tina sagde ...

Årh det var een af de ting jeg drømte om som ung :) Her krydses da fingre for at han kommer ind på skolen!!! Og hvor ser det hyggeligt ud med lidt søskendehygge!

Anonym sagde ...

May you holidays be peaceful and joyful Frida!

Unknown sagde ...

Så koselig julegave.

Rikig God Jul til deg og dine.

Anonym sagde ...

Vildi bara óska þér Gleðilegra jóla og farsældar á komandi ári.
kveðja
Berglind haf

Helle : sagde ...

Glædelig jul til dig og dine kære Frida !!

Knitgirl sagde ...

Kjære Frida! Jeg ønsker deg og familien din ei riktig god jul! Takk for alle koselige små kommentarer du har lagt i bloggen min i år! Godt nyttår!

Sascha sagde ...

Ser rigtigt hyggeligt ud. Og så vil jeg da anbefale at han deltager i nogle af de forskellige film konkurrencer der er, giver nogle gode kontakter. I ku jo i stedet for føsdagsgaver give ham en tur til Copenhagen film marahton (mener jeg det hedder). Min kæreste har deltaget et par gange og han har været ret glad for det.

Glædelige jul fra Odense :)