tirsdag, december 23, 2008

SOS aflyst / SOS cancelled

-Tusind, tusind tak for alt jeres input ang gave til min mand. Nu er det ordnet. Jeg köbte en enkel, langærmet sort T-shirt. Dem kan han aldrig få for mange af, han bruger dem til alt, både jakkesæt og jeans, men går aldrig i skjorte. Og så köbte jeg den obligatoriske dagbog for det nye år, den ville jeg have köbt alligevel da han bruger den i sammenhæng med sit arbejde. På en bestemt dag har jeg så sat et mærke og skrevet ind at han ved et bestemt tidspunkt skal være parat til at tage af sted på overraskelsesrejse. Jeg har så bestilt et ophold på et lille landhotel udenfor byen, med dinner, overnatning og morgenmad. Men, det får han altså ikke at vide för vi kommer dertil. Der var så mange gode idéer og flere end én der foreslog noget lignende til det jeg så valgte, så i stedet for at vælge én der skal få en gave vil jeg juledag trække lod blandt alle der deltog og så bliver der en to-tre stykker der får en lille præmie.

-A million thanks for all your input regarding the gift for my man. It´s now taken care of. I bought a simple, longsleeved black T-shirt. He can never get too many of them, he uses them with everything, both suits and jeans, but never wears a shirt. And then I bought the obligatory diary for the new year, which I would have bought anyway since he uses it for his work. On a particular day I put a marker and wrote that he is to be ready at a set time for taking off on a surprise trip. I´ve then ordered dinner, sleepover and breakfast at a cute little country hotel outside town. But, he won´t know that until we get there. There were so many good ideas and more than one suggested something similar to what I chose, so instead of choosing one of you for a gifting I will christmas day make a random draw and then two or three of you will get a small prize.

2 kommentarer:

Pernille sagde ...

Sikke en god gave, det er da en genial idé det med at skrive i dagbogen. Det skal jeg huske, min Basse er nemlig også svær at give gaver.

Rigtig glædelig jul til dig og dine :o)

Tina sagde ...

Pyyyh godt SOS er afblæst :) Jeg håber i får en dejlig jul!!!