onsdag, september 24, 2008

Det bliver bare så dejligt! / It´s going to be so lovely!-I morgen tager jeg af sted, for at så fredag til söndag være dette dejlige sted sammen med 80 andre strikkegale kvinder. Det bliver skönt, og jeg lover reportage i næste uge. Jeg kommer hjem mandag, tirsdag har jeg så en laaaang dag på arbejde, så det bliver nok onsdag inden jeg får tid til at vise billeder og fortælle lidt om oplevelsen.

-Tomorrow I take off, then to spend friday until sunday in this lovely place together with 80 other knit-crazy ladies. It will be wonderful, and I promise a report next week. I come home monday and then have a looong day at work tuesday, so it will probably be wednesday before I get the time to show you some photos and tell a bit about it all.

5 kommentarer:

Annette sagde ...

Kære Frida
Ja et gensyn vil være rigtig dejligt. Og weekenden vil være fuld af strik, snak og hygge...Vejret håber vi bliver skønt...
Vi ses i Silkeborg...
kh
Annette

Anonym sagde ...

Ååååhhhh, ja - det bliver SÅ fantastisk! Glæder mig til at se dig igen.
Skønt billede - jeg kan slet ikke vente nu.
KH Britt

Merete sagde ...

Hej Frida

Du og alle andre må have en god weekend i Silkeborg. Som jeg har skrevet andre steder så er jeg lidt misundelig. Men jeg skal jo nået andet. Jeg venter spændt på at se hvad Bente B har med hjem til mig.

Merete

Anonym sagde ...

Nå ser jeg fram til å se bilder. Tenker du har hatt det flott!

Anonym sagde ...

Strikketreff i Silkeborg....der skulle jeg ha vært!
Håper du koser deg masse, Frida!