onsdag, december 30, 2015

Året i strik.

2015 har været et ret så godt strikkeår. Jeg fik brugt op 12.203 gram garn. Selvfölgelig sneg sig ind lidt nyt garn også; andre forærede mig sine resteposer, ca 1,5kg og jeg köbte selv omkring 1 kilo. Altså indtil i går. Jeg fik et flot gavekort til en flot garnbutik i julegave fra arbejdsgiveren, og da selvsamme butik så startede udsalg i går, så kunne jeg ikke vente. Så jeg fik köbt 2,5kg dejligt garn, det meste tiltænkt specifikke projekter. Så ind kom omkring 5kg garn. Lagerforminskning på lidt over 7 kg, det er da fint nok, synes jeg. Og så til optælning af færdige projekter: Til börn: 15 tröjer/sweaters, 5 par vanter, 4 huer, 3 tæpper, 1 kjole og 1 par sokker. Til voksne: 7 par sokker, 6 tröjer/sweaters, 6 par vanter, 2 sjaler, 2 huer og 1 tæppe. Ialt 53 FO´s - og jeg er godt tilfreds. Önsker jeg alle et godt nyt strikkeår.

6 kommentarer:

Ellafanta sagde ...

Godt nytår

Lea sagde ...

Godt nytår

Strikkeheksen sagde ...

Imponerende - og du har selvkontrol ;-) Jeg har lige set på mine tal og selvom jeg har strikket over 10 kg garn op, har jeg formået at købe endnu mere, så lageret er blevet tilført nogle gram, he he. Men det er sjovt at lave en opgørelse her mod årets slutning. Godt nytår, Frida :-)

christunte sagde ...

Det er vildt imponerende! Især at dit lager er blevet 7 kg lettere.... Sikken en selvkontrol!
Rigtig godt nytår!

Fru Knudsen sagde ...

Godt nytår, fik du også købt pinde, for med din strikkeiver må pindene da blive slidt? Håber på at fortsætte med at mødes her på kanalen i det herrens år ´16

Dorte sagde ...

Hold da op, hvor har du været produktiv :-) Sjov måde at gøre garnindkøb/ garnforbrug op på :-)