mandag, november 28, 2011

Julenedtælling 1 / Christmas count-down 1

-I går blev förste adventslys tændt, her i huset en meget enkel opsætning dette år, ingen krans, kun 4 röde lys. Hele huset er rengjort, gaver til dem ude på landet er rejst, de to sidste hjemmelavede gaver er på pindene og jeg mangler én butik så har jeg de köbte gaver i hus. -Yesterday we lit the first advents light, this year a very simple arrangement, no wreath, just 4 red lights. The whole house has been cleaned, gifts for those out in the country have left, the two last homemade gifts are on the needles and I just need to go to one shop before I have the store bought gifts all home.

4 kommentarer:

Lis sagde ...

Du er tidlig ude, med gaverne. Det er også dejligt,for så er der mere tid til at nyde decembermåned med al dens lys og hygge.

Kh. Lis

Strikkeheksen sagde ...

Det er da fuldstændig vildt med dig - at du "kun" mangler to hjemmelavede gaver er jo forståeligt nok, når jeg endnu engang skimmer ned over din enorme produktion, men at du også snart har købt dem allesammen - hold da op, du er foran :-)

christunte sagde ...

Det er præmien for at have været så flittig hele året - nu kan du slappe af med strikkepindene i december! Det er helt vildt, som du har nået meget....

Irene sagde ...

Hold da op, hvor er det imponerende, at du allerede er næsten færdig med det hele, og bare kan slappe af og nyde december:-)