tirsdag, marts 22, 2011

Vanter / Mittens

-Jeg fik en vild idé, og sidste fredag gennemgik jeg hele mit garnlager!! og der er altså meeeeget må jeg tilstå. Og jeg havde en pose ved min side og mens jeg sorterede og organiserede så smed jeg i posen de der "umulige" nögler. I ved, der hvor man kun har et nögle, eller der er et halvt nögle tilovers fra et projekt, og ligeså rög alle små rester her i og også alle de nögler garn man bare ikke kan forestille sig hvad man skal stille op med. Og nu har jeg så bestemt at det hele skal blive til vanter. Og jeg er allerede startet, 6 par er det blevet til indtil videre. Og posen skal stå ved min strikkestol og så snupper jeg et par vanter indimellem andre ting. Det skal siges at jeg strikker på pinde 4,5mm - noget af garnet bruges så dobbelt og andet kun enkelt. Sådan får jeg noget nyttigt ud af garnet og det fylder ikke længere i mit lager. I dag har jeg travlt med andre ting, men i morgen skal vanterne vaskes og så får I dem at se.

-I got a crazy idea, last friday I went through my whole yarnstash!! and there´s a loooot of it I must admit. And I had a bag by my side and while sorting and organizing I put into this bag all those "impossible" balls of yarn. You know, where you just have one single ball, or there is half a ball left from a project, also all small leftovers and also all those balls of yarn I just couldn´t imagine what I would do with. And now I´ve decided that all of this will become mittens. And I´ve already started, 6 pairs I have up until now. And the bag will have it´s place beside my knitting chair and I´ll whip up a pair of mittens in between other stuff. I´m knitting with needles US7, so some of the yarn is used doubled. Thus I get something useful out of this yarn and it won´t fill up my stash anymore. Today I´m busy with other stuff, but tomorrow I´ll wash the mittens and then I´ll show them to you.

9 kommentarer:

Annette sagde ...

Sikke en god idé du har fået... - og du har allerede været flittig må man sige...
kh
Annette

Lin sagde ...

6 par allerede. Du er soerme flittig. Det er en god idé du der har faaet.

Helle : sagde ...

Ja det går stærkt, men en god måde at få brugt alle sine rester på.

Eva S sagde ...

Bra idé, och redan 6 par vantar! Ska bli skoj att se dem.

Anne-Mettes Oaser sagde ...

Ingen dårlig ide. Det føles SKØNT at få ryddet op og sorteret. Flot at du allerede har strikket 6 par vanter :-).
Din poncho er blevet super flot.
Mange hilsner
Anne-Mette

Anonym sagde ...

Uha, sikken en energi! Det er faktisk en ret god ide, sådan at samle alle de "mystiske" nøgler garn.
Jeg er ret imponeret over, at du allerede har nået 6 par! Det ender nok med en ret stor bunke!

Anonym sagde ...

HEJ
Det samme gjorde jeg i januar. Der så jeg at jeg har en del bomuldgarn. Nu er jeg så ved at lave Granny Square tæppe ud af de farver jeg aldrig kommer til med at bruge. Det er en rigtig god ide med vanterne! Jeg snupper den måske til alt det strompegarn og Smart garn jeg har.
Med venlig hilsen, Berglind Haf

astrid sagde ...

Den idéen tar jeg med meg - ellers strikker jeg gjerne prøvelapper med restegarn, når jeg vil lære meg en ny teknikk el.l.

Lis sagde ...

Jeg så dine vanter først og nåede så her ned til forklaringen. Var altså sikker på at det var sidste års projekter jeg så.
De er skønne vanter, og tænk bare af restegarn. Du er da bare genial.

Har set dig skrive hos Garn freaken, det er derfor jeg lige var inde og lurer hos dig. Håber det er ok?

Kh. Lis