onsdag, december 02, 2009

En dejlig pakke fra Danmark / A lovely package from Denmark


-Jeg har fået en dejlig pakke sendt fra Danmark. Britta fik nemlig sidste år et vidunderligt juletræstæppe fra sin svigermor, og jeg blev meeeeget misundelig. Resultatet blev en aftale om at hendes svigermor ville lave et lignende tæppe til mig, og i stedet vil jeg så strikke en islandsk sweater til hende. Nu har jeg så fået mit fine tæppe og glæder mig til at stille mit juletræ på det. Jeg har lige startet op på sweateren til svigermor, I får foto en af de nærmeste dage af fremgangen.

-I got a lovely package from Denmark. Britta´s MIL made her a wonderful christmas tree mat last year and I got soooo jealous. The result was a deal that she make me a similar one and instead I would knit her a traditional icelandic sweater. Now I´ve got my nice mat and am looking forward to putting it under my christmas tree. I´ve just started the sweater, you´ll get a photo of the progress in the next few days.


5 kommentarer:

Mormorstrik og Farmorsysler ❤️ sagde ...

Hvor er det hyggeligt, når man kan bytte håndarbejder.
Det er et sødt juletræstæppe, som du helt sikkert vil have glæde af mange år frem.

christunte sagde ...

Folk vil gøre hvad som helst for en autentisk, islands sweater :-D
Tør vædde på, at du ikke skuffer hende! (Min svoger venter med længsel på den sweater han har fået lov at tigge om lææææænge. Men nu er den snart klar!)
Glæder mig til at se, hvad du strikker.

Annette sagde ...

Flot tæppe du har byttet dig til - det vil Vanda, da kunne glæde sig over når hun kommer på besøg i julen, med de søde bamser, der er på tæppet.
Ja, det er jo dejligt at man kan bytte med noget, som andre gerne vil have...

Merete sagde ...

Sikke en god byttehandle. Dit tæppe er bare så flot. Det er bare så sejt at man kan bytte sig til ting, man ønsker sig.
Merete

Anonym sagde ...

hvorfor ikke:)