tirsdag, august 05, 2008

Og så er der tres! / And so there are sixty!-Nu er der 60 firkanter i tæppet, halvvejs, hvis jeg står ved planen om de 120. Så er der naturligvis kanten. Og nu er min sidste feriedag ved at være slut. I morgen tidlig möder jeg op på kontoret. Dog bliver det en rolig start, jeg arbejder jo ikke fredage og vi åbner ikke för mandag, så kun to dage hvor vi kan komme igang stille og roligt og så atter weekend.

-The blanket now has 60 squares, half-way there, if I stand by the plan of doing 120. Then there´s of course the edging. And now my last vacation day is coming to an end. Tomorrow, bright and early, I´ll meet up at the office. It will be a slow start though, I don´t work fridays and we don´t open until monday, so only two days where we can start up calmly and quietly and then weekend again.

4 kommentarer:

Lea sagde ...

Hvad i al verden er det for et job du har??
Men det lyder da utroligt dejligt, og godt betalt er det vel også :-))
Jamen god arbejdslyst til dig kære Frida.

Harpa Jónsdóttir sagde ...

Teppið lítur vel út!

Annette sagde ...

Tæppet ser ud til at blive et rigtigt hyggetæppe 120 firkanter eller ej..
er også lige startet efter ferien og har nu to fridage til at lade op til weekendarbejdet...
kh
Annette

knittingmette sagde ...

mon det er det taeppe du hentyder til i webstrikgruppen... jeg mener med de 4kanter der ligge paa den ene og den anden led! saa ser det jo flot ud hvis det er det for man an ikke se forskel paa det. hvordan mon det er i brug?