mandag, januar 07, 2008

Project nr.2 færdigt/finished


För/before Efter/after

-Min mands niece havde betalt en kvinde for at strikke en Lopi-sweater til sin mand, som födselsdagsgave. Når den så kom blev den unge mand ikke tilfreds, han syntes ikke om at der manglede rib forneden på både krop og ærmer og i halsen var der heller ikke rib så han syntes halsåbningen var for vid. Så nu har jeg trævlet op og strikket rib nederst på ærmer og krop og lavet nogle flere indtagninger i halsen og så strikket ribkant til krave. Håber han bliver lidt gladere for sin sweater nu.

-My husbands´s niece paid a woman to knit a Lopi-sweater for her husband as a birthday gift. When it arrived the young man was not happy, he didn´t like that there were no rib edgings on sleeves and body and at the neck there was no ribbing either so he thought the neck opening was too wide. So now I have ripped the edgings on sleeves and body and knitted on some rib and at the neck I made a few more decreases and then a ribbed collar. I just hope he lides it a bit more now.

3 kommentarer:

Lene sagde ...

Hej Frida,
Jeg tænkte på - er de trøjer vindtætte? Jeg mødte en dame med en trøje strikket i Istex-garn, p. 5-6 ca., og hun sagde, at den bidende vind, der blæste den dag, overhovedet ikke trængte igennem. Kan jeg mon tro på det? Det lyder da helt fantastisk. Hvor meget vejer sådan en trøje, tror du?
KH Lene

Anonym sagde ...

WOW sikke mange projekter du har gang i, glæder mig til at se de færdige resultater i løbet af 2008 :-)
Din Lopi-sweater er blevet super flot!!!
Knus fra
Dorthe

Hygge-Strik sagde ...

Du er da bare fuld af energi, sikke mange projekter du får lavet færdig. jeg kan vist lære lidt af dig.
Kh. Bebiane