lørdag, april 21, 2007

Færdig med 2 ud af 3 operationer / Done with 2 out of 3 operations

-I går fik jeg lavet öjenoperation nr 2 ud af 3. Det var nu mit venstre öje der fik en lasik-operation. Og resultatet er helt fantastisk! Jeg kan nu lave alt uden nogen briller. Jeg skal dog bruge et par læse-briller, de der billige der fås på bensinstationer og i apoteker. Dem skal jeg have til at læse småt print og til computerarbejde. Men om et par måneder skal det höjre öje opereres igen, nu med lasik som det venstre. Og efter det kommer jeg forhåbentlig ikke at behöve nogen som helst briller. Det var helt vildt i morges at köre bil uden briller når jeg skulle ud til lægen igen for at han kunne se efter hvordan det artede sig. Han var meget fornöjet med hvordan det heler og jeg föler ingen som helst smerter. Så nu kan man virkelig sige at jeg ser tilværelsen i et helt nyt perspektiv!
-Yesterday I had eyeoperation nr 2 out of 3. It was now my left eye which got a lasik-operation. And the result is fantastic! I can now do everything without glasses. I will need a pair of reading glasses, those cheap ones that you can get in gasstations and drug-stores. I´m supposed to use them for reading small print and computerwork. But in a couple of months the right eye will be operated on again, this time with lasik like the left one. After that I won´t be needing any glasses at all. It was totally crazy this morning driving my car out to the doctor´s without glasses, so that he could check out how it was all doing. He was very pleased with how it´s healing and I have no pain at all. So now you could honestly say that I see life in a whole new perspective!

10 kommentarer:

Anonym sagde ...

Tillykke, Frida - hvor er det dejligt for dig.

Mange hilsner
Anni

Annette sagde ...

Hej Frida
Sikke dog en dejlig oplevelse du har fået ved at få denne operation. Dejligt at det er gået så godt. - og du ikke skal bruge briller, det må da være en forandring.
Kh
Annette

Anonym sagde ...

Hvor vildt! Føler du dig ikke helt nøgen i ansigtet efter så mange år med briller? Er det kun nærsynethed man kan laserbehandle??
khLinda

Mona sagde ...

Hej Frida. Det må være skønt ikke at skal bruge briller mere, bliver dejligt for dig når du er ovre den sidste del af operationen også.
kh Mona.

Eg sagde ...

Hej Frida,
Hvor må det være dejlig - men vel også en mærkelig fornemmelse uden briller.

Erna

Tina sagde ...

KÆMPE stort tillykke!!!!! :) :) :) Det må være dejligt at lægeverdenen KAN sådanne ting idag!! :)

Karen S, Lykkefanten sagde ...

Tillykke Frida, hvor kan jeg dog forstå dig ;-)

Christa sagde ...

Hjerteligt til lykke med det Frida :-) Jeg glæder mig på dine vegne over det! Knus fra Christa!

nettie sagde ...

Hej Frida!
Tillykke med de vellykkede operationer. Var selv til øjenlæge i januar - henvist af min egen læge - men hun mente jeg skulle forsøge mig med kontaktlinser igen af en anden slags, da hun ikke kunne love mig "perfekt" syn - ØV.
Tror derfor at jeg kender din følelse - for WAAUUWW hvor er det dejligt, når man kan se godt - og endnu bedre, når man kan se uden hjælpemidler vel at mærke.
Endnu engang tillykke, fra en let misundelig
nettie
Padborg

Britta sagde ...

Hej Frida.
Hvor er det bare dejligt for dig at kunne undvære brillerne. Jeg ønsker mig også helt vildt sådan en operation, men jeg er også lidt af en kylling. Det der med at skulle opereres i øjnene er jeg noget nærvøs for. Godt at du fik det gjort.
Klar og tydelig hilsen fra Britta T.