mandag, oktober 24, 2005

Min pakke har kommet!


Fredag aften kom endelig postmanden med min pakke fra Danmark. Det er altså den fine kasse jeg puttede alle mine fine ting jeg fik köbt i Silkeborg i, og sendte den så hjem med posten så jeg ikke behövede slæbe det hele med mig til Köbenhavn, Tyskland og hjem igen.
Skal vi ikke åbne den og lige se hvad der er i den? Der må jo være spændende ting, den vejede jo hele 10 kg.

Först de tre böger Connie köbte til mig da Netto havde tilbud for nogle uger siden. Jeg fik dem så til 49 dkk pr stk i stedet for 300, godt gået! Der er absolut nogle ting der i som jeg kommer til at bruge.
Også köbt til mig af Connie hos Netto, tykt uldgarn i to farvestillinger. Bliver nok brugt til valkning, tror jeg, men så ved man jo aldrig, ofte bliver de planer jo ændret på "along the way".Og mere fra Netto, tyndt mohairgarn, bliver nok til sjaler eller törklæder, farverne er pigede og smukke. Tænker lige nu på julegaver til nogle halvstore piger jeg har på min julegave liste.
Er det ikke smukt? Her Kathe Lewis´s håndspundne og håndfarvede garn i to farvestillinger. Det er så smukt at jeg næsten ikke kan forestille mig at strikke af det. Her også et lille bundt givet mig af Bente T, hendes egen fremstilling, angora der er så blödt at ikke engang en nyfödt baby kan konkurrere med det.
Og så til det jeg köbte i garnbutikkerne i Silkeborg, de tilböd jo en fin rabat til deltagere i strikkefestivalen, og det kan man jo ikke lade gå sig forbi, vel? Her Zeta fra LöveGarn, 100% silke i tre jeansagtige blå-grå nyancer, jeg tænker en jakke/cardigan der sku bruges til jeans. Köbt hos Jette og Vibeke i Filita.
Og se lige dette her! Jeg fik en hel fuld pose med dette vidunderligt smukke og blöde Drops alpacagarn i fire forskellige blå og grå farver. Köbt hos Önskegarn. Har ikke bestemt hvad det skal bruges til, men jeg tænker på min datter, teenageren der altid synes at strikketing kradser, og man kan vel ikke finde noget som helst der er blödere end dette? Så hvis hun ikke kan bruge en tröje strikket af dette, ja så tror jeg at jeg må opgive.
Også köbt hos Filita, Karen Noe´s Rustikgarn 50% silke og 50% bomuld, i tre forskellige farvestillinger. Der er en smuk röd farve til en bluse, bliver nok Zik-Zak af Marianne Isager. Så er der blåt/gråt i fire nyancer, tænker på en dominobluse. Sidst er der fire varme brune farver, måske til Stine blusen af Karen Noe, som jeg også köbte opskriften til, farverne er smukke og garnet er superlækkert.
Her er så nogle opskriftsblade jeg fik af Dorthe H på festivalen. Det Simply Knitting blad har to fine opskrifter fra Rowan, bl.a. den fine bolero Elspeth, jeg kan huske at der var nogle webstrikkere der strikkede den her til sommer. Der er også nogle gamle blad fra Dorthe´s mor, jeg er særlig varm på den söde hæklede damejakke, lidt nostalgisk.
Til sidst det smukke mohairgarn fra Ingeborg, hun har selv spundet det. Jeg ved at hun har selv strikket primært sjaler af det, så det er noget jeg må overveje. Det er dejligt blödt og farverne er naturlige.
Sömandssweateren til min sön er nu lige blevet færdigstrikket, i dag skal jeg forhåbentlig nå at hæfte ender og vaske den. Hvis det lykkes kommer der billeder af den færdige produkt i morgen.

3 kommentarer:

Vivian sagde ...

Hold da lige OP for en masse superlækre sager du fik op af din kasse :-)

Jeg glæder mig til at se det HELE (men især Kathes !!)

KH Vivian

Hannestrik sagde ...

Sikke en masse lækre garner og bøger du har fået med hjem. Det må jo være næsten som jule aften at pakke det hele ud. Nu glæder jeg mig til at se alt det du får strikket af det.
Hilsen Hanne H.

strikinge sagde ...

Hej Frida - Sjovt at se dine indkøb. Desværre nej, jeg har kun selv købt garnet. Sådan tror jeg kun at garnet kan spindes/tvindes industrielt. Det er jo smaddertyndt og kunne slet ikke holde sammen uden den tynde tråd.
Ha' det godt - kærlig hilsen Ingeborg