onsdag, april 12, 2023

FO nr 13/2023

En sweater til grandniecens 3 års födselsdagsgave. Opskriften kommer fra Istex, og er oprindelig en herresweater, strikket i Álafosslopi, med en strikkefasthed på 13m/10cm. Men, når den strikkes med strikkefasthed 22m/10cm, så passer den til en lille, spinkel 3 årig. Garnet er King Cole Merino Blend og Curiosity, pinde 3,5mm.

1 kommentar:

jette sagde ...


Det virker noget bagvendt at poste et svar til din kommentar på min blog på, men det er desværre umuligt at sende et svar "hjemmefra". Før jeg skriver, står der Post, men så snart jeg giver mig til at skrive, forsvinder det!

Så her er mit svar. Og tak også for kommentaren!

Tak skal du ha'! Det var ikke lige sjovt hele tiden, men ind imellem var det. Og vi fandt ting, som ingen af os søskende kunne huske at have set før.

I dag virker det helt surrealistisk, at vi brugte så lang tid på det, men jeg behøver bare tænke på, hvor meget der var overalt, så kan jeg godt forstå det. 🙂

Jeg håber også, at jeg kommer i gang med at skrive igen, men det går lidt trægt. Jeg har ellers en masse at fortælle, men det meste foregår, nu om dage, på Instagram.