lørdag, maj 21, 2016

Oooops!

Ja ja, jeg ved da meget godt at jeg har meget mere end nok garn på lager. Men, disse lækkerier kunne jeg ikke stå for. Jeg skulle ind i en garnbutik for at köbe en födselsdagsgave, og der lå dette genbrugte Sari silk på et bord. Jeg "fik" köbt 3 bundt, og nu har jeg gang i et enkelt retstrikket sjal på store pinde. Jeg tror på det bliver super lækkert. Og det værste er at mandag efter arbejde har strikkeklubben aftalt med en anden garnbutik at vi får komme på besög efter lukketid. Den ligger i en anden by, ca 1 times körsel, så for at nå dertil efter arbejde måtte vi aftale lidt længere åbningstid. Jeg skal jo ikke have noget, kun kigge, ikke? Efter skal vi så spise sammen, vi har hört at den by har nogle lækre restauranter.

3 kommentarer:

Lin sagde ...

Godt koeb. Garn faar man aldrig nok af hihi.

Strikkeheksen sagde ...

Åh alle de fristelser! Det kræver sin kvinde at stå imod og den med "kun at kigge" holder kun i 10% tilfælde for mit vedkommende, he he ;-) Men det nye garn lader jo til at blive strikket op med det samme - så man kan vel egentlig sige, at det slet ikke er en lagerforøgelse? ;-) Og der kommer et dejligt sjal ud af det :-)

Jeg har ikke foretaget drastiske ændringer i mit liv, jeg er bare blevet bedre til at prioritere benhårdt og så kører min klinik efterhånden på skinner - det giver altsammen mere tid til strik :-) Og så strikker jeg også ret hurtigt, he he. Ha en god søndag :-)

Fru Knudsen sagde ...

Ja fristelser er der nok af. God fornøjelse med garnet