fredag, februar 12, 2016

Det er stadigvæk fredag!

Ja, lige på et hængende hår når jeg blogning på fredag! I sidste uge var der ikke noget indlæg, for jeg var jo i Köbenhavn. Det blev en super fin tur. Godt möde med lederne af de nordiske diabetes foreninger hele fredagen, torsdag aften var jeg til strikkeaften i islændingernes hus (Jonshus) på Öster Voldgade, rigtig dejligt og naturligvis mödte jeg nogle piger jeg kendte for længe siden og ikke har set i flere årtier. Fredag aften var jeg ude og spise på Fuego sammen med to kære veninder, dejligt selskab og utrolig god mad. Og lördag var jeg först en tur i byen, lidt nyt töj skal man jo have med hjem fra storbyen, og så var jeg til Håndarbejdsmesse i Rödovrehallen sammen med Anne og Pia, mine kære veninder fra Webstrik-gruppen. Der var meget at se, næsten FOR meget. Jeg i hvert fald har det sådan når jeg kommer sådan et sted at fordi der er SÅ mange fine ting, så ender jeg med ikke at köbe noget, for det er jo rigtig svært at vælge og begrænse sig. Men selskabet var udsögt, og jeg fik da köbt nogle opskriftshæfter, som bestemt skal nærstuderes, og vi fik kaffe og kage og det gör nu noget ved én bare at være i den atmosfære der bliver til sådan et sted. Jeg elsker at være på tur, möde dejlige mennesker og have en masse alenetid på hotelværelse. Men, da min ryg i forvejen er mit helbredsproblem numero uno, så bliver jeg altså træt af at ligge i en ikke ret god hotelseng. Uha, som ryggen har drillet siden jeg kom hjem! Så jeg har bare været træt og uoplagt, og har faktisk slet ikke strikket siden inden jeg rejste. I dag har jeg så fået hvilet lidt og kan föle at det er ved at være bedre, så mon ikke jeg finder tilbage til mine pinde i weekenden. Her er foto af de beskedne indköb fra håndarbejdsmessen, og så bare for sjov et foto af datteren da hun tidligere i aften tog af sted til party med indisk tema.

3 kommentarer:

Strikkeheksen sagde ...

Åh ja - hotelsengens kvalitet betyder temmelig meget, for hvor god turen bliver - ærgerligt, at der ikke findes hoteller, hvor de har tænkt på andet end tonsvis af bløde og dårlige madrasser. Jeg lægger som regel topmadrassen ned på gulvet og sover der ;-)
Det er jo altid dejligt med inspiration, selvom pungen ikke kommer op af lommen og garn har du sikkert på lager i rigelig mængde, ikke? ;-) Du har garanteret fået suget til dig alligevel.
Hvor ser hun fantastisk ud din datter - jeg troede først hun var en islandsk gudinde eller troldvæsen ;-) Hun er smuk :-)

annestuds sagde ...

jamen dog sikken dum ryg - god bedring

Fru Knudsen sagde ...

Dejligt at høre at turen til København gik godt, og at du fik hygget di, og i godt selskab. Inpiration har du sikker også fået i store mængder. Ærgeligt med ryggen, føler med dig, jeg kæmper jo også med min ryg, der skal ikke så mange forandringer til, så kan ryggen mærkes i mange dage!