lørdag, august 11, 2012

Heldig! - Lucky!

- Til den ugentlige strikkeaften i torsdags var der én der havde medbragt en pose garn hun gerne ville af med, og jeg var den heldige modtager. Garnet er 50/50 uld/akryl, og tykkelsen passer til pinde 4,5mm så perfekt til börnestrik, kan gå i vaskemaskin og tumbler. Jeg köbte så også for nogle dage siden islandsk uld til en sweater til yngste datteren, så der er kommet en del til på garn ind kontoen. - At the weekly knitnight last thursday one lady brought a bag with yarn she wanted to get rid of, and I was the lucky recipient. The yarn is 50/50 wool/acrylic, and worsted weight, so perfect for kiddy knits, can go in both the washer and dryer. I also bought some icelandic wool for a sweater for youngest daughter, so some has come on to the yarn in account.

2 kommentarer:

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Jamen det er jo også nødvendig at der kommer noget ind...ellers er der jo ikke noget at strikke af.;-))Og det ser rigtig dejlig ud det har fået der.;-))

Strikkeheksen sagde ...

Sikke en fin kjole, du har lavet til dit barnebarn - nu har jeg jo fulgt med her et stykke tid - og det er da slet ikke til at forstå, at hun bliver 6 år - utroligt som tiden går :-)
Altid dejligt at få garn ind på kontoen :-)