søndag, september 25, 2011

FO nr 78/2011

-En islandssweater til yngste sönnens julegave, strikket af dobbelt pladegarn (uspundet islandsk uld) på pinde 5,5mm, designet er fra Istex med et par små modifikationer fra min hånd. Han havde önsket sig en lignende, men ved ikke at jeg nu har strikket den til ham, så jeg håber han bliver glædeligt overrasket.

-An icelandic sweater for my youngest son´s christmas gift, knitted with doubled icelandic unspun wool on needles US9, the design is from Istex with a couple of minor modifications from me. He had wished for a similar one but doesn´t know that I´ve knit this so I hope he´ll be pleasantly surprised.


5 kommentarer:

Helle : sagde ...

Hvor er den blevet flot, den bliver han da glad for.

Kludemutter sagde ...

Den skal nok bringe glæde.
Super flot, og fin lukning du har lavet.

Yt

Amelie sagde ...

Hvor er flot. Pladegarn der dejlig lun og let, men man skal vende sig til at strikke med garnet. Jeg kunne da lige taenke mig, om du har klippet baerestykket op, eller har du strikket frem og tilbage? Ihvertfald er resultatet smadderflot!
Hilsen fra Tyskland

Fuglemamma sagde ...

Wow! Jeg har aldri strikket med uspundet garn, kanskje det er noe man burde prøve?

Torsten Grunwald sagde ...

Kære Frida

Jeg er ved at skrive en artikel om islandske, færøske og norske sweatre til mænd til min blog the-journal-of-style.com. Jeg kan se, den norske Mariusgenser mønstermæssigt er noget for sig, men hvordan adskiller de islandske og færøske sweatre sig strikke-, mønster- og faconmæssigt? Ved du eller andre noget om det, eller er der noget litteratur?

VH Torsten
stiljournalen@gmail.com