fredag, november 26, 2010

FO nr 58/2010


-Endelig blev jeg færdig med Yothaka´s tunika, til yngste datterens julegave. Opskriften har voldet mig nogle problemer, men jeg er ikke sikker på at det er opskriftens skyld, tror mere det er fordi jeg efterhånden så sjældent strikker efter andres opskrifter at jeg glemmer at man skal bare göre som der står. Den er strikket med en tråd Opal strömpegarn i to forskellige farver og en tråd tynd bomuld fra Henrichsens, på pinde 4,5mm. Jeg har strikket efter strl M og ikke lavet helt så mange udtagninger nedad skjörtet som foreskrevet. Jeg synes den er blevet rigtig söd, og datteren har erklæret, uden at vide at den er til hende, at den er superflot, så jeg håber hun bliver glad for at modtage den.

-Finally I finished Yothaka´s tunic for my youngest daughter´s christmas gift. The pattern has caused me some problems, but I´m not sure it´s the pattern´s fault, it might rather be that I´m getting so used to just knitting from my own patterns and by feeling that I forget to just do as the pattern says! It´s knitted with one strand Opal sockyarn in two different colours together with a thin cotton yarn, on needles US7. I´ve made size M and not made all the increases prescribed on the skirt. I think it´s really cute and, even better, my daughter said, without knowing that it´s for her, that it´s super smart, so I just hope she´ll be happy to receive it.

10 kommentarer:

Irene sagde ...

Skøn, skøn tunika i dejlige farver!

Lea sagde ...

Genkender godt til det med opskrifter. Den er meget flot og dejlige farver.

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Den er blevet rigtig flot...

Pia sagde ...

Den er blevet rigtig flot. Dejlige farver du har brugt.

Lavendel sagde ...

Ja, det er nogen rigtig gode farver...den kunne jeg godt luske mig til at studere, for det med opskrifter...jow, vi er enige!

Karin Grøn sagde ...

Datteren har fuldstændig ret- den er fantastisk sød- nogle dejlige farver

Eva S sagde ...

Oj så fin!

Emmy sagde ...

Ja, den er superflot , dejlige farver. Godt datteren synes om den :)

Sigurlaug sagde ...

Hann er rosa flottur!

Dortheivalo sagde ...

De andre har ret: Den er flot!