mandag, november 24, 2008

Færdig julegave / Finished christmas gift


-Et sæt bestående af elefanthue og vanter. Julegave til en lille 4 årig pige. Strikket af Opal 6-trådet i farven Flamingo, på pinde 3,5mm. Opskrift til huen fandt jeg i et gammelt Sandnes hæfte.-A set with hoodie and mittens. Christmas gift for a little 4 year old girl. Knitted with Opal 6-ply in the colour Flamingo, on needles US5. The pattern for the hood I found in an old leaflet from Sandnes.-Det er meget svært at få fotos af den rette farve, men den ligger et sted midt imellem disse to.

-It´s really hard to get photos of the right colour, but it lies somewhere in between these two.

5 kommentarer:

damsgaarden sagde ...

Lækkert sæt, det kunne være jeg skulle overveje sådan nogle huer til mine to små "bonus drenge", så er alt jo dækket ind ;-)

Anonym sagde ...

Hvor er du altså flittig Frida. Du får sandelig noget fra hånden for tiden, hva'!!
KH Lise

Helle : sagde ...

Kors du har travlt for tiden, det er et skønt sæt du har strikket. Det er godt med en hue og halsedisse i et.

Betina Olesen sagde ...

Jamen, det vil jeg da....

Det er blot en udfordring/opfordring (altså ingen gevinst i den anden ende) til at man hver dag, indtil juleaften, laver et indlæg på sin blog, ikke nødvendig julerelateret, men meget gerne... sidste år hed den "Christmas Countdown" og det er vel sådan en slags julekalender/nedtællings-ting ;-)

Håber at den smøre gav mening ;-)

Hygge fra Betina

IF Stjernen sagde ...

Sikke et fint sæt. Hvad er det for et hæfte du har opskriften fra? Den jeg lavede til Rasmus blev alt for stor efter en tur i vaskemaskine og tørretumbler, så nu passer den Jannik :-(