tirsdag, august 07, 2007

Jeg er blevet nomineret! (No english this time, local subject.)

Kære Vigdis har nominert mig! Tusen takk skal du ha, kjære Vigdis, det var virkelig koselig av dig!
Og så er det vist sådan at jeg skal nævne 5 andre bloggere jeg synes fortjener lidt ekstra opmærksomhed. Puha, den var svær, jeg har jo over 200 blogs på min Bloglines liste! Men efter meget grundig omtanke, så har jeg valgt disse 5 jeg hver dag kigger spændt efter opdateringer hos. Der var naturligvis mange andre, men de fleste af dem var blevet nomineret flere gange allerede, så...
http://rndnrnd.blogspot.com/ Sigga Sif, en islandsk pige der indtil sidste måned boede i Helsinki, men nu er lige flyttet hjem igen. hun strikker så mange smukke ting, og tager om muligt endnu smukkere photos af dem.
http://hyldemorknits.wordpress.com/ Anni i Danmark, hun har den mest fantastiske sans for farver og design, og hendes eget garn, hun nemlig ikke bare strikker, hun spinder og farver også, er simpelthen noget af det allerflotteste man ser. og aldrig har jeg set at hun strikker efter opskrift, det hele hopper ud af hendes lille hoved.
http://har-du-nu-koebt-garn-igen.blogspot.com/ Hanne har sådan en morsom og dejlig varm måde at fortælle om hverdagen på, og så strikker hun også de smukkeste törklæder.
http://piatoft.blogspot.com/ fordi jeg beundrer Pia grænselöst for hendes dygtighed m.h.t. vandring og motion, og så strikker hun de lækreste ting man kan tænke sig.
http://annestuds.blogspot.com/ fordi Anne er en af de aller södeste, starkeste og varmeste kvinder jeg har mödt, og så er hun tilmed en hersens dygtig strikker!
Det var det, der er nu så mange andre jeg gerne ville have nævnt, men er vist nödt til at begrænse mig.

2 kommentarer:

HANNE sagde ...

Du er bare sød Frida, tak for nomineringen.
Hvor kommer ideen fra?? Jeg må vist ind på nettet og lure lidt om hvad det går ud på :-)
Kan du have en dejlig dag, du har helt sikkert gjort min dag dejlig :-)

annestuds sagde ...

Allerkæreste Frida
Tusind tak for nomineringen. Jeg blev bare så rørt, da jeg så hvad du havde skrevet om mig :-)
De kærligste hilsner
Anne