lørdag, december 30, 2006

Jeg nåede det! / I made it!

-Ja, så nåede jeg at få mit dominotæppe færdigt inden året var omme. Det tæller naturligvis til Tæppe-alongen på webstrik og også på garnlagernedbringelsen. Jeg er meget tilfreds med dette tæppe, det var sjovt at lave, omend det tog lidt lang tid, og så synes jeg også det er smukt.


-So, the mitered square blanket got done before the end of the year. It´s naturally going into the Blanket-knitalong on webstrik and also into my yarnstash-reduction. I´m really happy with this blanket, it was fun to make, took a long time though, and I also think it´s pretty.


-Det er strikket med pinde 3,5mm i diverse 6-trådet superwash uldgarn.


-It´s knitted on needles US 5 with various DK weight superwash wool.-Som I kan se her vejer tæppet 794 gram, så ialt er der brugt 1.518 gram fra startskuddet den 8/12.
-As you can see here the blanket weighs 794 grams, so in all I have used up 1.518 grams since the start on dec. 8th.
-Nu er der kun én ting tilbage i kurven, Vandas tröje, den hun skulle ha fået i sin julepakke. Den mangler forkanter, krave, knapper og sammensyning. Jeg håber jeg får den færdig inden det bliver 2007 så jeg kan starte det nye år op med et nyt projekt.
-Now there´s only one thing left in my basket, Vanda´s jacket, the one she should have had in her Christmas package. It needs buttonbands, collar, buttons and sewing up. I hope I can get it done before we have 2007 so I can start the new year with a new project.
# Garnlager nedbringelse: 1.518 gram

# Yarnstash reduction: 1.518 grams

5 kommentarer:

Susanne sagde ...

For hulen - er du på speed eller hva' ?!?! Sikken fart du har skudt. Tæppet er rigtig sødt. Dejligt at høre at julen har været god, håber at I kommer godt ind i det nye år. Kh Susanne i Silkeborg

Annelie sagde ...

Så fin den är!
Gott nytt år på dig!

Ann sagde ...

I agree with you -- the blanket is lovely!

Betina sagde ...

Hejsa Frida

Endnu et tæppe færdigt, jeg er simpelthen imponeret. Dominotæppet er et jeg skal have skrevet mig bag øret. Jeg er desværre ikke færdig med mit endnu, mangler stadig kanten, og når det jo nok ikke til i aften.

Tak for hilsenen på min blog, dejligt at se, at der kom lidt besøgende.

Kan du og dine, have et godt og lykkebringende nytår.
Ønskes du af
Betina, Skibsted

Karine sagde ...

Nyyydelig! Jeg bøyer meg i støvet... :-))