fredag, januar 02, 2009

Status for 2008

-Så er vi godt inde i 2009. I morges vågnede jeg ved et ukristeligt tidspunkt selvom jeg gik sent i seng, fik vist ikke sovet mere end 3 timer. Og årsagen; simpelthen fordi jeg ikke var træt eller sövnig overhovedet! Og det kan da kun betyde at jeg har fået hvilet godt i ferien, hvilket jo er godt, ikke? Jeg er glad for det nye år og har gode håb om at det bliver godt. 2008 var af flere grunde et svært år for mig. Min 16 årige datter rammedes af en alvorlig depression, faldt ud af skolen som fölge, men er nu ved at komme godt ud af det og ser med glæde frem til det nye år hvor hun vil med hjælp af sin psykolog og os i familien bygge op en ny og gladere tilværelse. Jeg havde også en tung periode med bearbejdning af min sorg efter min brors död året för. Nu föler jeg at jeg er ved at komme over det og kan tænke tilbage og mindes ham med glæde i stedet for smerte. Jeg håber på et godt år også for jer alle, mine læsere, og tak for alt i det gangne år.
(Strikkestatus lige om lidt.)
-And so we are safely into 2009. This morning I awoke at an ungodly early hour even if I had gone to bed late, think I didn´t sleep more than 3 hours. And the reason; simply because I was not tired or sleepy at all! And that can only mean that I´ve had a good rest during my vacation, which is a good thing, don´t you agree? I´m happy about the new year and have high hopes for it to be a good one. 2008 was for multiple reasons a difficult one for me. My 16 year old daughter fell victim to a severe depression and as a result dropped out of school, but now she is decidedly on the mend and with joy looks forward to the new year where she will, with the help of her psychologist and us in the family, build up a new, happier existence. I myself had a very had period of working out my grief after my brother´s death the year before. Now I feel I am getting over this and can think back and remember him with joy instead of pain. I hope for a good year also for you, my readers, and thank you for everything in the year gone by.
(Knitting status in just a short while.)

6 kommentarer:

Marianne sagde ...

Det er så tungt når ens danner rammes i den grad og i den alder - det samme skete for min datter. Og på tidspunkter tænkte jeg der er ingen vej ud, men idag er hun på vej. Hun skal stadigvæk tænke over sin formåen, men hun klare sig selv og jeg er så stolt af hende.....

Karin Grøn sagde ...

Jeg ønsker alt det bedste for hele jeres familie i det nye år. Du er endnu et eksampel på at sorg varer et år om at hele så meget at man kan leve med det uden at det fylder alt. Mht din datters depression, så har vi også været igennem det- og jeg lider vist stadig af det ind imellem- men det vigtigste du kan lære din datter er at kæmpe med sygdommen. Det kampgen får hun brug for senere i livet, så det er slet ikke så ringe at lære i den alder. Det hjælper på de svære ting hun jo også kommer til at kende. Mit motto i den sammenhæng er, kan man ikke overskue hele dagen så oversku en time. kan man ikke det så et kvarter, og man kan gå helt ned til et minut og så må man være nærværende og opdage at jorden og livet går videre- uanset om man selv synes hele verden ramler. Det er godt at lære af.

Helle : sagde ...

Alt godt i det nye år til dig og din familie, jeg kender også selv til det med din datter. Jeg syntes at Karin har sagt det jeg egentlig ville skrive.

Helle : sagde ...

Alt godt i det nye år til dig og din familie, jeg kender også selv til det med din datter. Jeg syntes at Karin har sagt det jeg egentlig ville skrive.

vonnie sagde ...

My best wishes to you and your family for a happy and healthy 2009! It is good to have others that care and help to ease the troubles that come in life....Thank you for sharing your life/blog with us......Blessings to you and yours.

Anonym sagde ...

De beste ønsker for deg og familien i det nye året, Frida!
Er det ikke merkelig hva et år kan bestå av: Gleder og sorger om hverandre, og så blir det til slutt minner om dette året.
tenk, nå står et nytt år foran oss, bare til å fylle ut. mest med hyggelige saker, håper vi. Og så kan vi se tilbake om atter et år, og se hva vi fikk med oss.
jeg håper datteren din er på rett spor igjen. Det er ikke lett å være tenåring i disse tider, hvor alt blir forventet av deg.
Ha en hyggelig kveld.Klem