fredag, januar 16, 2009

Endelig! / At last!

-Endelig kan jeg vise lidt strikkefremgang! Jeg er ellers i mit sædvanlige Januar-Langsom-Tempo og der sker ikke ret meget andet end at jeg går på arbejde og så tager en lur når jeg kommer hjem, indtil det er tid til at lave aftensmad. Men, som I kan se, har jeg fået startet op på en pigekjole, strl 5 år, i et dejligt bomuldsgarn jeg fik fra PiaC i en byttehandel sidste sommer. Jeg bruger en opskrift fra et Lopi-hæfte, hvor den naturligvis er strikket op i LopiLight med mönsterborter både nederst og på skuldrene, men det passer jo ikke i dette garn, synes det er mönstret nok i sig selv.
-At last I can show a bit of knitting progress! Generally I´m in my usual January-Slow-Motion and not much happening other than I go to work and then take a nap when I come home, until it´s time to make dinner. But, as you can see I´ve started a little girl´s dress, size 5 years, in a lovely cotton yarn I got last summer in a swap with PiaC. I´m using a pattern from a Lopi booklet, where it´s of course knitted up in LopiLight with colour patterning at the bottom and over the shoulders, but I think this yarn is patterned enough by itself, so I´m omitting that.

-Og sådan ser svigersönnens tröje ud i öjeblikket, det går fremad, selvom det ikke er ret hurtigt. Glæder mig til den bliver færdig, for der er altså mange ting på min ToDo liste lige nu.
-And this is how my son-in-law´s sweater looks right now, it´s moving forward, though slowly. I´m looking forward to finishing this one, for there´s a lot of stuff on my ToDo list right now.

13 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det er så rart, når man kommer igang som man gerne vil. Trøjen til svigersønnen ser rigtig lækker ud - den kommer sikkert til at gøre stor glæde :-)

Puttenings sagde ...

Sikke nogle dejlige projekter du har gang i, de skal nok gøre modtagerne glade -og varme! Ha' en dejlig weekend.

Karin Grøn sagde ...

Det var dejligt du kom i gang igen, men sommetider skal man også holde en pause og gøre noget helt andet

Sascha sagde ...

Den ser rigtig lækker ud den til svigersønnen.

Og så må jeg endnu engang bøje mig i græsset for din fantastiske evne til at finde på lækre gaver:D Fik den i morges og når noget kan få mig til at hoppe så meget rundt af kæresten kigger på mig som om jeg blevet tosset og burde indlægges med det sammen, så er det en god gave :D
Så TAK :D kan slet ikke vente med at komme igang:)

God weekend fra Odense :)

Fru Rønne sagde ...

WOW...den sweater ser god ud! Glæder mig til at se den færdig.
Og ved du hvad,- lyset og energien er på vej :-)

Sylvia sagde ...

Hei Frida
Å gjøre seg ferdig med en ting av gangen, er nesten umulig!!!! Det er godt vi er kreative og har ideer, synes jeg.
Svigersønnens genser blir da bare flott!
Har du vært innom og sett på de Islandske genserne mine da?? Strikket i PlatuLopi. er det et semmert garn på Island, kanskje?
Her sner det i dag, så vi får en hvit helg. Ønsker deg en hyggelig helg.

Helle : sagde ...

Sikke dejlige ting du har gang i, jeg er vild med den lille kjole.

vis2vas sagde ...

Så godt at du er igang igjen. Stå på, jente! Og det tar tross alt laaang tid å strikke en sweater, så jeg synes du er flink, jeg!

Sylvia sagde ...

Hei igjen
Tja......Er PlatuLopi et "billig/dårlig" garn på Island?
Noen jeg har snakket med sier at de synes det virker råttent! Jeg bare elsker det garnet, og blir lei meg når noen snakker stygt om det, hi hi......
Fikk du tatt en titt på genserene med Islandsk mønster?

Fríða sagde ...

hej Sylvia! jeg elsker også pladegarn. og NEI! pladegarn er ikke dårligt garn, det er den dejlige islandske uld i sin reneste form. det er billigt, det billigste garn man kan få, men det er fordi det er helt ubearbejdet, dvs det er ikke egentlig garn, det er ulden som den kommer fra fåret. ulden er ikke spundet eller arbejdet med på nogen anden måde, foruden at den kan fås farvet, men udover det er der ikke gjort noget ved ulden, den er ikke engang vasket, derfor fårlugt og fedt. mange strikker af enkelt tråd og det bliver rigtig, rigtig lækkert. og ja, jeg har set dine gensere, og de er pragtfulde, gratulerer, dem bliver I helt sikkert glade for i mange, mange år.
kh.fra Island
Frida

Siffe sagde ...

Kære Frida
Jeg har tildelt dig en Award som Kreativ Blogger
... den kan hentes på min blog hvis du scroller lidt ned.
Du skal ha den fordi du er kreativ og trofast ...

KH Siffe

Sylvia sagde ...

Hei Frida
Takk for svaret, det ble jeg riktig fornøyd med.
Jeg har strikket sokker med enkel tråd, for så å tove det. Det blir fantastiske sokker, som varmer godt, men ikke tar stor plass. Jeg bruker dem i ridestøvlene mine på vinteren.
Og fettet(Lanolinet) smører mine bambuspinner, så de blir glatte og fine og gode å strikke med.
Ønsker deg en riktig fin lørdag.

LenaL sagde ...

Åh, så fin tröjan till svärsonen ser ut att bli!