torsdag, april 24, 2008

Hækling /Crocheting

-Ikke så meget igang her i öjeblikket. Vores yngste skal konfirmeres nu på söndag, så der er en del ting der skal ordnes inden vi får 80 mennesker i huset. I kan se et foto af drengen hvis I skroller tilbage nogle indlæg.
Men, kan nogen huske DETTE? Ja, nu kan jeg pludselig hækle igen og er blevet færdig med den påbegyndte strimmel og er startet på den femte. Så forhåbentlig bliver tæppet færdigt inden alt for længe.
-Not so much going on here at the moment. Our youngest will be confirmated on sunday, so there´s some stuff to be dealt with before we get 80 guests in the house. You can see a photo of the boy if you scroll down a few posts.
But, can anyone remember THIS? Well, suddenly I can crochet again and have now finished the ongoing strip and started the fifth one. So, hopefully the blanket will be done reasonably soon.

6 kommentarer:

Jette sagde ...

Ja, det kan jo hjælpe lidt på det når det får lov at ligge et stykke tid, så kan man se anderledes på det..

Randi sagde ...

heihei
Så det er stor dag hos dere snart. 80 stykker..ja da blir dere en bra gjeng skjønner jeg.
Håper dagen blir fin og at konfirmanten blir fornøyd.

Klem

Jane Birke Nielsen sagde ...

Tillykke med sønnen. Håber I får en god dag på søndag. Det er en stor dag, sådan en konfirmation og 80 gæster.... ja jeg blir helt svedt ved tanken.

Anonym sagde ...

Innilega til hamingju með fermingardrenginn,
kv. Katrín (garnaflækja)

Anonym sagde ...

Tillykke med din søn. Jeg håber I får en rigtig dejlig dag. Jeg synes, jeg kan huske, at du har fortalt om traditionerne på Island. Noget om, at konfirmanderne har en kjortel på i kirken - ovenpå konfirmationstøjet - for at symbolisere, at vi alle er lige for Gud. Det synes jeg er meget smukt.

Kh
Anni

Betina Olesen sagde ...

LOL....... et godt billede.... hun er da bare for dejlig.... hvor er det synd du ikke scrapper.... det kunne blivet et skønt layout...

Hygge fra Betina