fredag, marts 16, 2007

Næsten færdig / Almost done

-Dukken mangler nu kun noget på hovedet. Man kunne da sagtens sætte noget hår på og også pynte med knapper, men da Vanda Sólrún kun er et halvt år og putter alting i munden vil jeg nödig at der skal være nogle deler der kan komme lös og havne i halsen. Så jeg tror jeg ender med at sætte en hat på hovedet.


-The doll now only needs someting on the head. You could of course put some hair on and also decorate with buttons or the like, but since Vanda Sólrún is only 6 months and puts everything in her mouth I want to take care that there´s nothing that can come loose and end up in her throat. So I think I´ll end up putting a hat on it´s head.


4 kommentarer:

Linda sagde ...

Du kan da sagtens putte noget hår på - nogle heftige ryaknuder i hovedbunden skulle nok kunne holde. Vi har haft en Anna (fra TV), ungerne har ELSKET at mosle i det lange hår. Oskar nupsede i øvrigt en af mine 5krone store knapper igår, jeg sad og tænkte på hvad det lige var der manglede på hagesmækken - hans fiffige blik og den sammenknebne mund ledte mig på sporet :o)
kh Linda

Annette sagde ...

Sikke en dejlig dukke..Den bliver hun glad for....
Hvis du, som Linda siger, hæfter rigtig godt med gode knuder, så er der vel ikke noget problem....
kh
annette

Karen S sagde ...

Hun er nu dejlig den dukke... (og modtageren, men det behøver vi vel slet ikke at minde dig om) ;-)

Kh Karen S

Sylvia sagde ...

Hei Frida.
Jeg har ingen oppskrift på hekla sjal, for det fant jeg opp selv. Prøver å finne en e-mail her, så kunne jeg forklart deg bedre. Send meg en mail, så skal jeg forklare.
Ellers kan du jo forsøke deg på englemasker. Tror Garnstudio har oppskrifter. Jeg bruker bare en forklaring jeg fikk av Frøken-ij.