søndag, december 06, 2009

Nye projekter / New projects
-Jeg har to nye projekter igang. Först er det islandssweateren til Brittas svigermor, til gengæld for det fine juletræstæppe. Jeg er kommet næsten op til ærmegabene og det går fint fremad. Så er jeg også begyndt på en tröje til bedstevenindens födselsdagsgave. Den strikkes ovenfra og ned, og bliver så at sige fundet på undervejs, og jeg strikker i det fine PoshYarn garn jeg köbte for nylig, og det er bare superlækkert at strikke med. På pinde 2,5mm går det nu ikke så stærkt, men da hendes födselsdag ikke er för sluttet af januar er jeg i god tid. Og så skal I nu ikke snydes for et foto af vores adventskrans, der som sædvanligt er lavet af datteren i huset.

-I´ve got two new projects on the go. First there´s the icelandic sweater for Britta´s MIL, as a swap for the wonderful christmas tree blanket. I´m almost up to the armholes now and it´s going well. And then I´ve started a cardigan for my best friends birthday present. It´s knitted top-down and I´m making up as I go, and knitting with the pretty PoshYarn I bought recently and it´s just absolute candy to knit with. On needles US2 it´s not going very fast, but her birthday is not until the end of january so I´ve got time. And then you get a photo of our adventlighting this year, as usual made by the daughter of the house.


2 kommentarer:

Marianne sagde ...

Keder du dig - nej det tror jeg næppe..... jeg har lige bestilt garn til endnu et topstykke, måske jeg kan nå det inden jul?

Sylvia sagde ...

Her blir det strikket, ser jeg. Jeg har også prosjekter liggende, men de må ligge! En vond arm har stoppet dette, og jeg nyter førjulen på andre måter i år. Men jeg må nok kjøpe noen flere julegaver i år, siden jeg ikke kan gjøre dem selv!!! Men så får de bli til neste år.