tirsdag, december 29, 2009

Garngave / Yarn gift-Christine har sendt mig en gave, bare fordi hun er så söd! Er det ikke dejligt som man kommer i kontakt med skönne mennesker gennem nettet? Der var to nögler Luksus strömpegarn fra Geilsk, og nu skal jeg sörme selv få et par strömper! Og så var der to nögler af det nye Delight strömpegarn fra Drops, og sjovt nok i nöjagtig de samme farver som det Kunstgarn hun gav mig da vi mödtes i Köbenhavn til sommer, så det bliver nok brugt sammen til en lille pigetröje. Tusind tak, Christine!

-Christine has sent me a gift, just because she´s so sweet! Isn´t it lovely how many wonderful people you meet through the internet? There were two balls luxury sockyarn from Geilsk, and this time I sure will be getting me some socks for myself! And then there were two balls of the new Delight sockyarn from Drops, and funny enough in exactly the same colours as the Kunstgarn she gave me when we met this summer in Copenhagen, so I think they´ll be used together for a small girly thing. Thank you, Christine!

7 kommentarer:

Lavendel sagde ...

Det var da en skøn gave at få! Lækkert garn. Godt Nytår til dig!

Eg sagde ...

Sikke en dejlig gave at få. Den luner da på flere måder. Håber at du og din familie får et Godt Nytår

Karin Grøn sagde ...

Det bliver dejligt med et par luksussokker til dig og jeg har også købt noget af det garn- men mit er fra marks og kattens. Gad vide om det hele er fra den samme fabrik og indfarvnin og det så sælges under forskellige navne- det kunne se sådan ud. et lidt pudsigt koncept hvis det forholder sig sådan

christunte sagde ...

Frida - tak for råd og vejledning om den islandske sweater. Desuden er du altid kvik på tasterne med søde kommentarer, ikke bare i min blog, har jeg lagt mærke til, så jeg synes, du nok kunne fortjene sådan en lille gave.
Er glad for, at du kan bruge garnet, og synes altså også det er pudsigt, at det er præcis samme farve som kunstgarnet....

Samtal från min trädgård sagde ...

Så dejligt med en gave, og helt uventet!
Godt nytår til dig og dine på Island.

Marianne sagde ...

Mums for nogle lækkerier som du sikkert får tryllet om til nogle skønheder. Et rigtigt godt og lykkebringende Nytår til dig og din familie.

Eva S sagde ...

Ett riktigt Gott Nytt År önskar jag dig!