lørdag, juni 27, 2009

Nu med knapper / Now with buttons


-Jeg fandt rigtig fine træknapper i den helt rigtige farve til tröjen og er meget fornöjet. Tröjen har jeg allerede brugt meget og jeg elsker den, modellen bliver helt sikkert lavet igen på et tidspunkt, den sidder meget godt.
-I found really nice wooden buttons in the right colour for my sweater and am very pleased. I´ve already used it a lot and I love it, I´m sure I will knit this pattern again, it fits really well.
-Ingen modelfotos lige nu, jeg er ikke lige fotopresentabel i öjeblikket. Min svoger blev sidste weekend flöjet til Sahlgrenska sygehuset i Göteborg til en stor hjerteoperation og min mand fulgte med til hjælp og stötte for sin svigerinde og börnene. Og tro det eller ej, det er förste gang han er væk og jeg kan ikke sove alene i vores seng. I de 25 år vi har været sammen har jeg rejst her og der og allevegne og vi har naturligvis rejst sammen, men det er allerförste gang han er hjemmefra alene og det har helt overrasket mig at jeg har svært ved at falde i sövn, så jeg ser ikke ud af meget.
-No modelled photos right now, I´m not photopresentable at the moment. My brother-in-law was flown to a hospital in Sweden last weekend for a big heart operation and my husband went along to help and support his sister-in-law and the kids. And believe it or not, it´s the first time he´s away and I can´t sleep alone in our bed. In the 25 years we have been together I have travelled all over and we have of course travelled together, but it´s the first time ever he´s gone away on his own and it´s come as a surprise to me that I have difficulties falling asleep, so I don´t look exactly my best these days.

5 kommentarer:

Eva sagde ...

Fina knappar till en fin tröja.Hoppas att det går bra i Göteborg.
Kram
Eva i Lund

Sylvia sagde ...

Din MINI ble kjempefin! jeg elsker jo fargen orange! jeg har en lignende oppskrift i en bok, og jeg har kjøpt inn garn til den...i rød mohair.....
prøv å kommenter hos meg med et tall bak ditt navn, så tror jeg det vil gå....det har flere forsøkt, med hell!
God sommer, Frida!
PS: Får du ikke sove i din seng når din mann er borte, så legg deg i stuen. Eller få barnebarnet til å overnatte og sove i din seng med deg......Lykke til.

Dana Watsham sagde ...

Jamen det var dog grumme nyheder til et smukt trøjebillede!
De bedste ønsker for din svoger - håder ikke din græsenkeperiode bliver alt for lang og svær!

Gittemay sagde ...

Superflot Mini...håber da du får sovet bare en lille smule :-)

KH Gittemay

Britta sagde ...

Uh hvor jeg kender det! Jeg vil også helst have Jannik ved min side når jeg skal sove.
Jeg håber det går bedre med din svoger.

Din Mini er blevet flot. Jeg overvejer at strikke den til min veninde.

Knus Britta