søndag, april 26, 2009

Godt resultat / Good results

-Valget er faldet godt ud i min mening. Et decideret flertal til venstre partierne og et markant nederlag for dem til höjre. Antal kvinder i folketinget er steget til 43%, så jeg kan kun være glad. Vi har en svær tid foran os med mange tunge og upopulære beslut der skal tages for at vi kan komme ud af de finansielle vanskeligheder. Og nu har vi for förste gang mulighed for at komme ind i EU. Fra nu af kan situationen kun blive bedre.
-The elections came out well in my opinion. A clear majority for the left wing parties and a decided loss for the right wing. The number of women in congress has risen to 43%, so I can only be happy. We have difficult times ahead of us with many heavy and unpopular decisions to be made so that we can get out of our financial difficulties. And now for the first time we have a chance to get into the EU. From now on things can only get better.

3 kommentarer:

Karin Grøn sagde ...

Vi håber alt godt for jer i det kolde nord. Trist at det er gået som det er, men som du siger, så kan det kun blive bedre nu.

Britta sagde ...

Godt at du er glad :-)

Det lyder som om det er det bedste der på nuværende tidspunkt kunne ske for Island - og mange kvinder i tinget lover kun godt!

Håber landet snart kommer på fode igen.

Knus Britta

Amelie sagde ...

Altid er det kvinderne som skal skubbe uheldet til rette igen. Held og lykke med valget. Der er vist ingen steder i verden hvor det kan blive vaerre, end det er i oejeblikket. Saa kan det da kun bliver bedre.
Hilsen Amelie