fredag, august 08, 2008

Inspirations

-Jeg har gang i flere projekter i öjeblikket: har lovet mig selv at arbejde på firkantstæppet til jeg i hvert fald har mellem 80-100 firkanter, har gang i et par herreströmper og en börnetröje, og så er der jo et hæklet tæppe der ligger og venter på at blive lavet færdigt og, ikke mindst, min mands sweater der ikke er blevet rört lææænge. Men, så er der jo flere ting der presser sig på. Jeg vil gerne lave noget i denne stil af en tråd mörkerödt pladegarn og en tråd orange/rödt multifarvet strömpegarn, jeg har også noget garn der ville blive perfekt til noget i denne retning, jeg har også det perfekte garn til denne. Og så er der jo denne her som "alle" allerede har lavet. Beslutninger og selv disciplinering, det er noget svært noget!

-I´m working on several things at the moment: I´ve promised myself to work on the squares blanket at least until I have between 80-100 squares, have a pair of gentleman´s socks on the needles and a kiddy sweater, and then there´s a crocheted blanket waiting to be finished and, not least, my husband´s sweater which hasn´t been touched for a loooong time. But, then there are multiple things pressing to be started. I would really like to make something like this from one strand darkred unspun and one strand orange/red multicoloured sockyarn, I also have some yarn that would be perfekt for something like this, I also have the perfect yarn for this. And then there´s of course this which "everyone" has already made. Decisions and selfdiscipline is really difficult stuff to deal with!

5 kommentarer:

Lene Sophie sagde ...

Sikke mange spændende ting du gerne vil strikke, jeg kan godt forstå at din selvdiciplin har det svært. Men på den anden side så får du jo også gjort mange ting færdige.
Glæder mig til at vi ses til september.

damsgaarden sagde ...

Jamen dog hvor har du mange projekter, du må da bare igang med alle de spændende ting ;-))mon ikke du kan få efteråret til at gå.

IF Stjernen sagde ...

Jeg har også den kappe på to do listen, men ved dog endnu ikke hvilket garn. Og så skal jeg lige have lavet den lidt større, for den skal være til mig selv :-)

Anonym sagde ...

Ég er sammála þér með poncoið og FLS!! FLS verður næsta verkefni mitt! Hún er rosalega flott. Ég er ennþá að kíkja eftir garni í hana.
Kveðja
Berlgind

Sonja sagde ...

Ég gerði barna útgáfuna af síðustu peysunni sem þú linkaðir á. Telst það með? he he