mandag, juli 30, 2007

Ufrivillig pause / Involuntary pause

-Öv, jeg har ödelagt min fine bærbare pc. Jeg har ved et uheld kommet til at vælde omkuld en stor kop med varmt te, sukker og mælk og det hele kom over tangentbordet på min fine Mitac. Så indtil den er blevet repareret eller jeg har fået en ny så bliver der ikke noget bloggeri.
-Hrmph, I´ve ruined my nice laptop. I accidentally knocked over a big cup of warm tea with sugar and milk and the lot spilled over the keyboard of my nice little Mitac. So until it´s repaired or I get a new one there won´t be any blogging.

7 kommentarer:

The Silent Knitter sagde ...

Det var dumt gjort, Frida - meget dumt !!! Hva ka du så lære ? Drik kaffe - sort kaffe ... det klistrer ikke så meget. Spøg tilside - jeg håber, du snart er på banen igen. Kh Hanne V

Anni sagde ...

Øv Frida - det var ærgerligt, men så kan du nå at strikke endnu mere, end du plejer.

HANNE sagde ...

arghhh, det var en skam...håber forsikringen dækker :-)

MONA sagde ...

Nej Frida da, hvor uheldig:-))

Siffe sagde ...

UPSS - skynder mig at fjerne kaffen fra skrivebordet - at UNDVÆRE laptoppen er da mareridt.
Håber du snart er på igen.
KH Tove

Sascha sagde ...

Ej det er bare så ØV når der sker sådan noget. Håber den overlever uden for mange mén ;-)

I vores hjem er det (i følge kæresten) forbudt med drikkelse ved computeren efter han var flot nok til at vælte et halvliters glas med cola ned i sin bærbar. Han var så så heldig at der ikke skete noget med den fordi han tog batteriet ud af den og lyn skilte den ad med det samme.
Mangler stadig selv at lære den lektie hehe, SKÅL!

Erna sagde ...

Ej hvor kedeligt - hvis du endelig vil hælde noget i tastaturet - så skal det være uden sukker, det skal bare tørre (har prøvet). Håber at du har en forsikring som dækker det.

kh
Erna