fredag, juni 23, 2006

Bare så I ikke tror det er lögn / Just so you know it´s true

-Först, tusind tak for jeres söde kommentarer om det grönne tæppe.
Men nu vil jeg vise jer der ikke kender til de lyse nordiske nætte hvordan det ser ud. Billedet er taget ud af min hoveddör lidt efter midnat i aftes, uden noget flash.

-First I thank those who left nice comments on my green blanket.
But now I want to show you who don´t know the nordic daylight nights how it looks. The photo was taken out my front-door a little after midnight last night, without flash.


-Hvis man går ned til havet ser man solen, men den er på dette tidspunkt så lavt på himmelen at den ikke direkte skinner ind i folks haver.

-If you go down to the shore you can see the sun, this time of night it´s too low on the sky to shine into people´s gardens.


Update:
Jane spurgte hvis man så kan sove, ja det kan man, det bliver jo gradvis lysere om foråret så man vænner sig til det. Men jeg i hvert fald kan godt klare mig med meget mindre sövn om sommeren end om vinteren.
Nanna spurgte hvilken tid det bliver mörkest, tja det bliver denne tid af året ikke mörkere end det I kan se her. Oppe på nordkysten hvor jeg kommer fra, det ligger lige ved den arktiske cirkel, er det endnu lysere for der går solen slet ikke ned i juni/juli, man har altså solskin, solen skinner oppe på himmelen hele natten.

4 kommentarer:

strikke_jane sagde ...

Vildt så lyst der er. Kan man overhovedet sove?

Nanna sagde ...

Hold da fest - Sikke meget lys. (Det er ikke hos jer, at man skal lære børn, at de skal sove når det er mørkt ;-)

Bare lige fordi jeg er nysgerrig - Hvad tid på døget er det mørkest?

Kh Nanna

Anni sagde ...

Spændende - tak, Frida, fordi du viser det. Det vil jeg gerne opleve engang.

Hilsner
Anni

Annette sagde ...

Ja, det er helt utroligt med de lyse nætter på Island... Jeg tog billeder ved midnatstide ved havet...og de er blevet gode...Glæder mig til vi ses til strikkefestivalen...