mandag, januar 23, 2006

To færdige projekter.

For nogle uger siden strikkede jeg en Pirathue til min sön. Da vi syntes den var for lille blev den givet væk. Det var min svigersöns söster der for nylig fik en baby-pige, hun har i forvejen en 3årig dreng og en 8årig pige. Hendes lille dreng fik så huen og nu har jeg strikket en ny, lidt större til min dreng og også et halstörklæde til hendes 8årige pige.
Her et billede af huen, strikket på pinde 3,5 i Europris´ Superwash Uldgarn. Mönstret kommer herfra.
Drengen er meget glad for den, synes den er virkelig sej.


Törklædet er strikket af en tråd rosa Netto Mohair og en tråd tyndt rödt maskinstrikkegarn jeg har overtaget fra min svigermor. Strikket på pinde str.7 i et enkelt hulmönster, störrelsen er

17 cm x 120 cm.

Nærbillede af mönsteret.

4 kommentarer:

marianne skutskär sagde ...

mössan blev bra, jag har stickat vantarna oxå.

Anne sagde ...

Kære Frida. Jeg kan godt forstå, at han blev vild med huen, den er bare så sej!
Jeg må hellere snakke med pigerne, der også gerne vil være seje...
KH Anne

zeusstrik sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
zeusstrik sagde ...

jeg er vild med den hue, synes det er så fesdt at man har det samme indeni huen som udenpå:O)) Og hvad angår lagervarer (stash): KØB KVINDE, bare fyld på*lol* det er en lise for sjælen at ha et uanet antal nøgler der bare venter på at blive til vidunderlige ting... og skidt da med om man har styr på sagerne, det giver bare flere glædelige overraskelser, når man begynder at lede efter "lige netop DET" nøgle garn man har allermest lyst til, lige i nuet:

kh hanne