tirsdag, januar 03, 2006

Skuffelse!!!!

Jeg satte mig ned i aften for at göre sjalet færdigt så det kunne vaskes, blokkes og så skulle det törre i nat. Som på de fleste islandske sjaler bliver maskerne ikke lukket af men hæklet af pinden.

Smukt, ikke?

Her ses hvordan maskerne bliver hæklet sammen med nogle luftmasker imellem.

Men.....

Når jeg er færdig med 33 blad ud af totalt 38, hvad sker der så? Garnet er slut!!!!

Og hvad gör man så? Man smider det hele ud i et hjörne, imens man tænker over hvis man skal pröve at finde noget andet garn i samme farve eller trævle hele kanten op og hækle færre luftmasker mellem bladene og så håbe på at man da har garn nok. UUUFFFF!!!!

7 kommentarer:

Lene Lind sagde ...

Jeg ville forsøge med færre luftmasker (regne ud hvor mange du har råd til) eller anmode en venlig (dansk) sjæl om at donere de par meter du mangler! Det er jo ikke noget eksotisk garn du strikker i, men noget mange burde have på lager. Jeg har det ikke, ellers havde du de manglende meter i en konvolut så hurtigt det dansk/islandske postvæsen lige kunne rende!

Lisette Bilskov sagde ...

Hej Frida
Jeg har en rest af det sort/graa/hvide kauni - det er vist det du har brugt ikke? - det vil jeg gerne sende, men er det det helt hvide eller over i det grå - du mangler?
Hilsen
Lisette

Chris sagde ...

Hej Frida! Det er en rigtig ærgerlig situation for dig, men hvor er det dog dejligt at læse, at hjælpen er på vej :-)) Gode venner er godt at ha´!
Knus Christa

Vigdis sagde ...

Hei Frida! Er det ikke deilig med venner over alt i verden !!! Og så nydelig sjalet ditt ble! Nok en inspirasjonskilde :-)
Klem Vigdis

Sus sagde ...

Hej Frida, Hvor bliver det et flot sjal og selvfølgelig er der en webstrikker der må have hvad du mangler, jeg prøvede det samme da jeg laved mit grønne Kaunisjal og vibs havde jeg mere garn.

Knus, Sus

Susan sagde ...

Hej Frida
Hvor er det bare flot, glæder mig til at se det igen når hjælpen har fundet vej.
Mange hilsner
Susan som måske kommer en smut til Island til sommer

marianne skutskär sagde ...

ooo vad fin din sjal är finns mönstret att få??, har du stickat i kauni??