lørdag, oktober 24, 2009

FO nr 27/2009


-Endnu en julegave er færdig. En kjole/tunika til en 5 årig prinsesse jeg kender. Strikket af en tråd islandsk pladegarn sammen med en ultratynd maskinstrikketråd i tre forskellige farver, pind 4mm til nederdelen og 3,5mm til overdelen. Opskriften kommer fra min norske bog "Strik til nöstebörn". Modellen er dejligt enkel og jeg kan forestille mig den kan varieres i det uendelige med forskellige farver og mönstre.

-Another christmas gift finished. A dress/tunic for a 5 year old princess I know. Knitted with one strand icelandic unspun wool together with an ultrathin machineknitting thread in three different colours, needles US6 for the skirt and US5 for the top. The pattern comes from a norwegian book I have. The design is delightfully simple and I imagine it can be made up in countless variations of colours and patterns.

10 kommentarer:

Britta sagde ...

Hvor er den sød. Jeg er også vild med den opskrift for man kan lave så mange forskellige kjoler af den. Jeg kender desværre ikke så mange piger men det har jo aldrig holdt mig tilbage ;-)

Irene sagde ...

Den er så sød og fin! Den kan modtageren da ikke andet end blive glad for:-)

Karin Grøn sagde ...

Hvor er den sød i al sin enkelthed og sikke dejlige ting du har fået med fra København. Vi har vist gået den samme tur med et par ugers mellemrum, kan jeg se.

Betina Olesen sagde ...

Sikke en sød kjole, dejlig lun ser den også ud til at være.

Hvor må det være skønt at have taget hul på julegaverne.

God søndag til dig.

nynne sagde ...

Hvor er den fin - elsker den. Skønne farver

Bebiane sagde ...

Hvor er det dog en sød og speciel kjole. Først med de to lyserøde knapper og så med den brede grå stribe lige før bærestykket..den er rigtig flot.

Harpa Jónsdóttir sagde ...

Virkilega fallegur!

Anja sagde ...

Jeg er totalt vild med den kjole, Frida.. Den bliver da et hit hos modtager..
KH Anja

Anja sagde ...

Jeg er totalt vild med den kjole, Frida.. Den bliver da et hit hos modtager..
KH Anja

Rebecca sagde ...

Rosalega flottur kjóll.