søndag, oktober 14, 2007

Nyt garn / New yarn

-Ja, jeg köbte garn på festivallen! Vi var jo i KAL-gruppen helt fra begyndelsen enige om at det måtte være tilladt at handle på festivallen, det kunne simpelthen ikke undgås! Jeg syntes faktisk ikke jeg havde köbt ret meget, men når jeg så ser det her samlet er det lige lidt mere end jeg troede! Som I kan se hjalp Vanda bedstemor med at få det hele sorteret, og hun kunne altså godt lide det.

-Yes, I bought yarn at the festival! We agreed in the KAL-group from the beginning that you must be allowed to buy at the festival, it simply could not be avoided! I actually thought I didn´t buy that much, but when I see it all together like this it´s a little more than I thought! As you can see Vanda was helping grandma getting it all sorted out, and she liked it well.
-Först det garn jeg fik som betaling for min lille mappe med islandske sjalsmönstre, jeg solgte den for 100gr strömpegarn pr styk.

-First the yarn I got as payment for my little booklet of icelandic shawl patterns, I sold it for 100gr sockyarn a piece.

-3 nögler til jeg fik for sjalsmappen, og så 3 bundt Gotlandsk Pelsuld, til at bruges sammen med nogle jeg har i forvejen.

-3 more balls I got for the booklet, and then 3 hanks of Gotlandsk Pelsuld to be used together with the couple I had already.
-Dette strömpegarn köbte jeg hos Vivian, der havde et kæmpeudsalg. Det er mest ensfarvet 4-trådet, til brug sammen med alle de enlige nögler af mönstret der ligger på lageret. Men der er også nogle få nögler af 6-trådet strömpegarn, tiltænkt börnetröjer.

-This sockyarn I bought from Vivian, who had a major sale. There´s mostly solids in 4-ply, to be used together with all the single balls of patterned I already have in stash. But there are also a few balls of 6-ply, for kiddy sweaters.

-Og så mit guld! Jeg köbte håndspundet, håndfarvet garn fra BenteB, til en hel sweater til MIG! Det er bare vidunderlig smukt, næsten så jeg ikke kan nænne at strikke af det.
-And my gold! I bought handspun, handdyed yarn from BenteB, a whole sweaters worth for ME! It´s just so beautiful, almost so that I can´t think of knitting it up.

4 kommentarer:

marianne lundholm sagde ...

hej frida, bente kan spinna hon, helt underbara färger du köpte, vanda är sååå söt

Erna sagde ...

Det er godt nok noget lækkert garn du har fået købt. Men barnebarnet hun er simpelhen skøn...

Erna

Annette sagde ...

Dit "guld-garn" er simpelthen vildt flot - og jeg ved at det er skønt at røre ved (mødte garnet i Næstved.)....så du må være meget omhyggelig med dit valg af mønster, så du altid vil bruge sweateren....
kh
annette

Karen S sagde ...

Mums, siger jeg bare! Sikke nogle herligheder, du har hjembragt! Især kan jeg godt forstå din lykke over det håndspundne! Det er sååååååå lækkert! ;-)

Kh Karen S