tirsdag, oktober 30, 2007

Færdig - næsten / Finished - almost

-Islændersweateren til teenageren er færdig, altså strikket, ender hæftet osv - jeg mangler dog at klippe op foran og sy i lynlås men har ikke tid lige nu at komme i byen for at köbe et lynlås, så det må vente nogle dage. Den er allerede sat ind som oktobers projekt til webstrik-alongen. Opvejning og det hele kommer når den er helt færdig.

-The icelander sweater for my teenager is done, or knitted, ends woven in etc - I still have to cut the steek and sew in the zipper but haven´t got time to go into town to buy a zipper, so it will have to wait a few days. It´s already entered as october´s project for the webstrik-knitalong. Weigh-in and all that will come when it´s completely done.
-Denne her er blevet trævlet op for anden gang, kan bare ikke finde ud af hvordan jeg vil den skal se ud. Så garnet får nu vente lidt mens jeg tænker det lidt bedre over.

-This has been frogged for the second time, I just can´t decide how I want it to look. So the yarn will have to wait a bit while I think it over a little more.


-Jeg har helt glemt at vise jer denne her. Jeg fik den som gave af min kære HanneL fra Silkeborg og hun har fået den lavet specielt til mig. Den skal bruges ved flerfarvestrik, for at holde styr på trådene, helt genialt.
-I´ve totally forgotten to show you this. I got it as a gift from my dear HanneL from Silkeborg and she had it made especially for me. It´s for use when knitting with multiple colours, ingenious.


-I går fik jeg så en pakke fra Vigdis. Jeg havde hjælpt med at köbe en islandsk bog hun gerne ville have og sendt den til Norge. Der er et fed at hendes håndfarvede, fine strömpegarn og så et nögle tykt uldblandingsgarn i en fin rödbrun farve. Men, det der tykke nögle var jo mistænkeligt tungt!
-Yesterday I got a package from Vigdis. I had helped with buying an icelandic book she really wanted and sent it to Norway. There´s a hank of her hand-painted, lovely sockyarn and a ball of some thick woolblendyarn in a nice reddish brown colour. But, the thick ball was suspiciously heavy!


-Der er noget indeni nöglet!

-There´s something inside the ball!
-Det er pengene for bogen! Vigdis, du er et geni!!
-It´s the money for the book! Vigdis, you are a genius!!
7 kommentarer:

Jette sagde ...

Superflot trøje. Viser du ikke, hvordan du sætter lynlås i? Det er noget jeg ikke er glad for at gøre. Det der med at klippe i strik.

kh Jette

Tineke sagde ...

Sikke et flot trøje du har lavet der!! Dér skal talmodighed til. Flot flot...

Kh. Tineke

Karen S sagde ...

Smart gemmested!!!
Den sweater bliver altså rigtig lækker... men jeg kan næsten ikke fatte, hvor hurtigt du har strikket den! Ret vildt ;-)

Kh Karen S

Gitte B sagde ...

Sikke dog en tålmodighed at have - og hvilket reultat: superflot!
KH Gitte B

Annette sagde ...

Hej Frida
tak for sidst...
Flot er trøjen blevet...så er det at håbe at han vil bruge den flittigt...jeg er ikke startet på sweateren til mindstemanden her i huset...han har valgt modellen, så nu må jeg igang.
hils om dig.
kh
annette

Sylvia sagde ...

Kjempefin genser du har strikket, og for en fart du har hatt da!!!!
Det var en morsom ide, med penger inni nøstet med garn.

Du spurte om en oppskrift til heklede votter. Jeg lager min egen underveis, jeg skjønner du. Men jeg tror jeg har en et sted.......
Prøv å gå ut ifra en strikkeoppskrift, og så hekler du istedet. Målene er jo de samme...

HANNE sagde ...

Hej Frida
Fine sager du har strikket.
Din ring er da rigtig sjov, hvem har fundet på det og har du prøvet at strikke med den?
Hav en god weekend, når du når dertil :-)