onsdag, august 16, 2006

jeg fik garn...og et job / I got yarn...and a job

-jeg har lige lavet nogle byttehandler med nogle webstrikkere. og se bare hvad jeg har fået!
-I made some swaps with a few from my internet knitting group, and just look what I´ve got!

-fra Hanne fik jeg dette smukke, smukke garn, hele 5 nögler! det er Lang Baccara, 85% silke og 15% polyester, og farven er absolut en af mine yndlings og det har sådan en smuk glans. det her må blive til noget helt særlig.

-from Hanne I got this beautiful, beautiful yarn, 5 balls of it! it´s Lang Baccara, 85% silk and 15% polyester, the colour is absolutely one of my favorites and it´s got such a pretty shine to it. this must become something really special.




-fra Anne-Mette, fik jeg dette fine nögle Regia strömpegarn i glade, friske farver. jeg har aldrig prövet det garn för, men det vil helt sikkert komme ind i det overstående strömpeprojekt, dog har min yngste sön gået og aet det og talt om at det ville være flot til en hue til ham.

-from Anne-Mette I got this fine ball of Regia sockyarn in happy, fresh colours. I´ve never tried this yarn but it will certainly be incorporated into the ongoing sockknitting project, although my youngest son has been stroking it and saying that it would be really nice as a hat for him.

-fra Anna-Lene fik jeg sendt en check på danske kroner, hun ville ikke vælge noget garn til mig, men så har jeg da allerede nogle danske kroner at spendere til strikkefestivalen!

-from Anna-Lene I got a check for danisk crowns, she didn´t want to choose yarn for me, but now I´ve already got some danish money ready to spend at the knitting festival!

- og så i dag fik jeg mig et job! jeg har ikke haft et "rigtigt" job i over 3 år. har freelancet med oversættelser og har lavet en masse frivilligt arbejde, og så har jeg jo mitt lille deltidsjob, der jeg overser et fælles kontor til 9 patientorganisationer, derinde behöver jeg dog kun være 1-2 gange om ugen 2-3 timer ad gangen. nu har en af de organisationer fået financiel hjælp til at få en ansat på sit kontor, nærmere så er det foreningen for Parkinson syge, og der skal jeg starte den 1.september og være der 3 timer daglig. det ligger jo samme sted som det andet lille job, så det er ret praktisk da jeg jo så kan lave arbejdet sammenhængende. de har planer om diverse nye ting der skal sættes i gang, spændende synes jeg og lige det jeg mest har interesseret mig for de sidste år, så jeg glæder mig, selvom det jeg også er lidt nervös.

-and today I got myself a job! I haven´t had a "real" job in more than 3 years. I have freelanced a little with translating and made a lot of voluntary work. and then I have my small part-time job, where I manage the joint office for 9 patient-organizations. I only have to be there 1-2 times a week for 2-3 hours at a time. now one of these organizations has gotten some financial support to hire a person for their office, it´s the organization for Parkinson´s disease and I´m going to start sept.1. and I will be there for 3 hours a day. it´s situated at the same place as my other little job, which is quite practical as I then can do the work continuosly. they´ve got some plans for various new stuff to set up, exciting I think and exactly what I´ve been most interested in these last years, so I´m looking forward to it, even though I´m also a bit nervous.

19 kommentarer:

Mette G. sagde ...

Hej Frida!

Stort tillykke med det spændende job - og god fornøjelse med det lækre garn.

Hilsen
Mette G.

Anonym sagde ...

Tillykke med garnet og jobben !!
Kjærlig hilsen Vigdis

Anonym sagde ...

Hej Frida
Tillykke med jobbet.
Kan godt forstå du er utålmodig....
Vi skrives ved
Susan

nettie sagde ...

Hej Frida!
Stort tillykke med jobbet i Parkinson foreningen. Har det selv lidt tæt inde på livet, da min far også har en neurologisk sygdom og er medlem af den danske Parkinson forening.
Og jeg syns altså du er ret så flittig med dine projekter, du får godt nok noget fra hånden, i hvert fald i forhold til mig.
Kram
nettie

strikkeforsker sagde ...

Tillykke med jobbet!
og sikken nogle gode byttehandler du har gjort.

Eva S sagde ...

Lycka till, både med jobbet och garnet.
Eva i Lund

Anonym sagde ...

Tillykke med jobbet - det lyder som mom at det kommer til at passe meget godt ind i ugeprogrammet :-)

mvh
Kristine, Køge

Annelie sagde ...

Grattis och lycka till med nya jobbet!

Hälsningar, Annelie

Vivian sagde ...

Stort tillykke Frida med det nye job!
Og sikke lækre sager der er havnet hos dig :-)

KH Viv

The Silent Knitter sagde ...

Rigtig hjertelig tillykke med jobbet. Sig mig,hvor mange timerer du nu oppe på om ugen ? *Smiler*
Jeg ønsker dig alt godt og jeg glæder mig MEGET til snart at gense dig.
KH Hanne V

Sanne B. sagde ...

Hej Frida,
Stort tillykke med det nye job - det lyder spændende.
kh
Sanne B.

Anonym sagde ...

Kære Frida,
Hvor er det dejligt at høre - og kæmpe tillykke med jobbet. Det bliver spændende er jeg sikker på!
Du har da også haft gang i en omgang gode byttehandler!!
KH Britt

Annette sagde ...

Kære Frida
Hjertelig tillykke med jobbet, som lyder til at være spændende...Dejligt at få pakker hvor der er noget man lige netop ønsker sig...

Anonym sagde ...

Tillykke med jobbet, Frida.

- og jeg er spændt på at se, hvad du får ud af det lækre garn. Det er altid rart med den slags byttehandler, og du er så flittig, så der skal noget garn til at holde dig igang.

Anonym sagde ...

Gratulerer med ny jobb! Det er alltid spennende. Håper du vil trives.
Masse flott garn du har fått deg også.Kos deg med det!

Anonym sagde ...

Tillykke med jobbet.
Skulle lige se, om der var noget nyt ang. barnebarnet, men jeg må vist væbne mig med tålmodighed....;o)

KH Tina

Anne sagde ...

Kæreste Frida.
Et forsinket, men bestemt hjerteligt, tillykke med jobbet, det bliver spændende!!
Hva' med mandags-opdateringen, springer du den over i dag? Er der kommet et barnebarn i vejen for bloggeriet ;-)
KH Anne

Anonym sagde ...

Gi beskjed når barnebarnet har kommet!
Bilde og navn på nurket hadde vært koselig!

Anonym sagde ...

Ventetiden er det sværeste - når man nu ved at der er ved at ske noget :-) Fortsat god ventetid - medmindre der måske allerede er sket noget...

mvh
Kristine, Køge