søndag, oktober 02, 2005

Endelig billeder af boleroen - og nye ting begyndt.


Ja så er den endelig helt færdig, boleroen(se 25.maj). Jeg er dog ikke overbevist om at den kommer jeg til at bruge, synes måske den skulle passe bedre til nogen der er lidt smallere om livet end mig. Måske finder jeg en jeg kan give den til.Og så har jeg lige begyndt en ny ting. Min sön, ham der er til sös, har ringet mig fra sin båd og klaget over at det begynder at blive skide-koldt og spurgt hvis jeg måske kunne strikke en varm sweater til ham. Den behöver ikke være smart, kun tyk og varm og den må kunne vaskes i maskin, for han skal ikke stå på båden og vaske en tröje i hånden. Så jeg har fundet frem noget superwash uldgarn i en ikke så smuk farve, jeg har længe spekuleret på hvad jeg kunne bruge det til fordi jeg slet ikke kunne lide farven. Og så havde jeg også liggende noget Sirdar Aran, et blandingsgarn i uld/acryl. Så strikker jeg med en tråd af hvert garn og den bliver tyk og varm og kan vaskes i maskin, men jeg synes i hvert fald det ikke bliver smukt, vi får se hvordan det bliver. Billeder senere.

3 kommentarer:

kirstens strik sagde ...

Jeg synes din bolero er meget flot, og du kan da sagtens bruge den! Kan vældig godt lide den røde farve. Også Kaunisjalet er superflot.
Glæder mig til vi ses på festivallen

Kh Kirsten S

Randi sagde ...

Hej Frida,

Du kan da sagtens bruge din bolero! Jeg syntes den klæder dig rigtig godt og den er altså super flot :o)

Knus fra Randi

Hannestrik sagde ...

Hej Frida.
Jeg synes din bolero er fin. Du skal se når du har haft den på et par gange har du vænnet dig til at den sidder lidt anderledes end en trøje, og du bliver glad for den.
Jeg glæder mig til at se hvad du finder på til din søn.
Hilsen Hanne H.